A Vitality és a Natus Vincere a nagy nyertese a vasárnapi play-in szakasz mérkőzéseit, akik ezzel bejutottak a BLAST Premier őszi döntőjébe.

2023.07.24. – Izgalmas CS:GO esport meccseket élhettek át azok, akik az elmúlt héten figyelemmel kísérték a BLAST Premier: Fall Groups 2023 mérkőzéseit az Unibet Magyarország Twitch csatornáján. A Team Vitality és a Natus Vincere vasárnap megnyerte a rájátszás szakaszt, ezzel pedig bejutottak a BLAST Premier őszi döntőjébe, ami Koppenhágában lesz majd.

Az említett két csapat csatlakozhat majd az Astralishoz, ami a szombati play-in szakaszból kvalifikálta magát, a Ninjas in Pyjamas, a Heroic és a FaZe Clan mellett. Utóbbi három csapat úgy jutott tovább, hogy a csoportkörben nem hagyták magukat legyőzni.

Íme a helyezések:

A CS:GO verseny egyébként a dupla kieséses csoportkörrel kezdődött, a mezőnyt három darab 4 csapatos csoportra osztották. A végén minden csoport győztese egyenesen az őszi döntőbe jutott. A fennmaradó kilenc csapat a kiemelt play-in szakaszba jutott, ahonnan további három az őszi döntőbe jutásért küzdhetett. Vasárnap a Vitalitynek és a NaVinak egy-egy győzelemre volt szüksége a rájátszás második fordulójában ahhoz, hogy továbbjusson az őszi döntőbe, és mindketten 2-0-s győzelemmel jutottak tovább.

A Vitality 16-11-re győzte le a BIG-et Anubison, és 16-8-ra az Infernón. A NaVi a G2 Esports-ot Infernón és a Mirage-on is megverte, mindkettő 16-14-es eredménnyel zárult.

A vasárnapi meccseket is visszanézheted az Unibet Magyarország Twitch csatornáján:

A most győztes csapatok a 425 000 dolláros őszi döntőben találkoznak majd, ami november 22 és 26 között zajlik Koppenhágában.

Ezt láttad?

Már Magyarországon is terjednek a veszélyes online kihívások

×