Péntektől fejest ugorhatnak a játékosok a Modern Warfare III tesztjébe. Össze is gyűjtöttünk minden információt, hogy gondtalanul indulhasson a béta.

2023.10.02. – Bár a Call of Duty Warzone és Modern Warfare II hatodik közös szezonja csak most startolt el, a játékosok nem emiatt izgatottak. A csütörtöki COD Next eseményen új információkat tudhatunk majd meg a friss fejlesztésekkel kapcsolatban, ahogy például az új Warzone pálya is ekkor kerül leleplezésre. Ami azonban még ennél is fontosabb lehet, az a Call of Duty: Modern Warfare III bétájának startja. Gyakorlatilag a Next esemény utáni napon útjára is indul a tesztidőszak, hogy az október 17-én esedékes Halloween eseményre már mindenki ki is próbálhassa az újdonságot. A PlayStation felhasználók ezúttal is kicsit jobban járnak, ám könnyen lehet, hogy utoljára rendelkeztek ilyen exkluzív jogokkal.

Nézzük is, hogy mit tartogat a Modern Warfare III béta!

Nem árt felkészülni

Nem játszol a Modern Warfare II-vel vagy a Warzone-nal egy ideje? Netán sosem játszottál? Az nagy baj, hiszen a Call of Duty HQ alkalmazása kötelező lesz a bétához. Szerencsére a fejlesztők erre felhívták a figyelmet az elmúlt napokban. Még jobb hír, hogy ezt könnyen orvosolhatjuk. A Steam vagy Battlenet kliensekben meg kell keresnünk az ingyenesen elérhető Warzone klienst, majd ezt feltelepíteni. Ez magával hozza a megújult Call of Duty HQ felület is, melynek segítségével már gondtalanul élvezhetjük a bétát.

A Modern Warfare III béta időpontok

Modern Warfare III béta

Modern Warfare III béta

A fejlesztők a hivatalos blogbejegyzésben nem csak anyílt küldetéseket ismertették, hanem a Beta időpontokat is. Végre átfogó képet kaptunk arról, hogy mire is lehet számítani október első heteiben. Nézzük is, hogy mely időpontokkal kell kalkulálnunk. Néhány alapvető információ.

  • Bár a MW II éra kozmetikai tárgyai megmaradnak az új játékban, BETA alatt nem használhatjuk őket
  • Mindkét Béta hét első két napjában csak az Early Access jogosultsággal rendelkező, előrendelést leadott játékosok jutnak be

Első hét – Playstation exkluzív

Az első hetet a PlayStation játékosok élvezhetik ki, könnyen lehet, hogy utoljára:

  • Október 6.-7. – Early Access | PlayStation
  • Október 8.-10. – Open Beta | PlayStation

Második hét – Crossplay

Ekkor az Xbox és PC felhasználók is becsatlakozhatnak a PlayStation mellé:

  • Október 12.-13. – Early Access | Crossplay
  • Október 14.-16. – Open Beta | Crossplay

Az Xbox tulajdonosoknak külön örömhír, hogy az Xbox Live Core előfizetés sem szükséges a második heti Modern Warfare III bétához. A csütörtökön esedékes Call of Duty Next eseményen pedig friss információkat is megtudhatunk a játékkal kapcsolatban, remélhetőleg a PC-s gépigény sem lesz titok többé. Aggodalomra semmi ok, ezeket is összegyűjtjük majd a konferencia utáni első órákban, hogy a friss tudással a birtokukban élvezhessék az első béta napokat a Call of Duty rajongók.

Érkeznek az első hivatalos képek az új Warzone pályáról – Verdansk 2.0?

×