A Call of Duty: Next esemény csütörtök este veszi kezdetét. Ekkor mindent megtudhatunk az új éráról, így a Warzone-ról is.

2023.10.01. – A Call of Duty címek, de még talán a Warzone mód fejlesztői is már javában az októberi béta időszakra készülnek. A Modern Warfare III béta első hetét a PlayStation tulajdonosok élvezhetik ki. Ezt követően pedig már mindenki becsatlakozhat a tesztelgetésbe és a mókába. Az elmúlt hónapban is rengeteg információt tudhattunk meg az érkező címmel kapcsolatban, szeptember elején pedig a multiplayer újdonságokat listáztuk ki. A Modern Warfare III sokkal inkább egy finomhangolás lehet, nem pedig egy hatalmas ugrás.

Most, hogy október első napjaihoz érünk, a Warzone és a Multiplayer rajongók is egyre izgatottabbak. A jelenlegi információk alapján december első napjaiban várhatjuk majd a Warzone és Modern Warfare III első közös szezonját. Az új tárgyak, fegyverek és mechanikák mellett egy új pálya is debütálhat majd a battle royale módban. Néhány pletyka már ezzel kapcsolatban is kering a világhálón, ám eddig hivatalosnak tekinthető kép és videó nem érkezett még a friss helyszínről. Egészen október első napjáig.

Képen az új Warzone pálya

A Call of Duty fejlesztői már nagyban készülnek a csütörtökön tartandó COD Next eseményre. Az új korszaknak dedikált nap is jár, ahol mindent megismerhetünk majd a friss érával kapcsolatban. Legyen szó Warzone-ról vagy Modern Warfare III-ról. Éppen ezért a promóciós képeken máris felbukkant az új Warzone pálya. Csütörtök estére valós gameplay videókat ígérnek, sőt, a Raven munkatársai mélyebben is bemutatják majd a battle royale mód új helyszínét.

A közösségnek egyértelműen Verdansk – Port helyszíne ugrott be, a kommentszekcióban többen is pozitív hangvételben nyilatkoztak a helyszínről. Egy kép alapján azonban még nem lehet véleményt mondani, remélhetőleg csütörtökön a pálya minden egyes szegletét megismerhetjük kívülről-belülről. Már nem kell sokat aludni addig.

Új Warzone kiegészítőre érkezett tiltás – Ezt sem használhatod Rankedben

×