Az adatbányászok felfedezték, hogy egy Call of Duty X Dűne csomag érkezik a Modern Warfare 2-be, a filmsorozat második részéhez kapcsolódóan.

2023.09.28. – Kedves Modern Warfare 2 és Warzone játékosok. Bármennyire is sok ellenzője van, úgy tűnik, hogy a kollaborációk nem érnek véget. Szóval a sok-sok filmes, sorozatos, youtuberes crossoverek tömegével érkeznek a játékba, köszönhetően azok sikerének. A Modern Warfare 2 és Warzone 2 Season 6 is tele lesz ilyen kollaborációkkal, többek között ott van Spawn. Ám úgy tűnik, a Dűne is bekerül a játékba.

Legalábbis erre jöttek rá most az adatbányászok, akik már biztosra veszik, hogy valamilyen Dűne 2 csomagot kapunk a játékban. A Season 6 Battle Pass persze így is tele van skines meglepetésekkel. Ilyen Spawn vagy a sok-sok Halloween ihlette operátor csomag, mint Ash Williams a The Evil Deadből, a Hellsing Alucardja és Lilith a Diablo IV-ből.

Nagyon fontos, hogy a 6. szezon egyben az utolsó MW2 season lesz, mielőtt a Modern Warfare 3 novemberben a boltok polcaira kerül. Így sajnos nem világos, hogy a jelenlegi játék pontosan mennyi új tartalmat kap még. Egy szivárgásból azonban kiderül, hogy az Activision még nem végzett az új skinek hozzáadásával.

Dűne crossover

Szeptember 27-én a CharlieIntel számolt be róla, hogy adatbányászok megtalálták a Call of Duty x DŰNE kollaborációs csomagok, ami a DUNE Part Two: Sardaukar Pack nevet viseli. Ez nem sokkal azután történt, hogy a Season 6 frissítésben megjelent egy Dűne töltőképernyő. A tartalom jelenleg zárolt, de utal arra, hogy a szezon során valamikor megjelenik.

Íme a töltőképernyő:

És a szivárgás híre:

Sajnos a helyzet az, hogy ennél többet nem igazán lehet most tudni a Dűne kollabbról, így azt sem tudjuk, mit tartalmaz majd. Arra azonban a korábbi tapasztalatok alapján számítani lehet, hogy fizetős csomag lesz, amiért várhatóan 2400 CoD pontot kell majd kifizetni. Érdekessé, hogy a Dűne: Második rész eredetileg 2023. október 20-án jelent volna meg, de a premiert 2024. március 15-re tolták.

A sci-fi akciófilm egyébként tökéletesen illeszkedik a Call of Duty univerzumába, hiszen a sorozat középpontjában egy bolygó áll, ami egy hatalmi harc miatt háborúba sodródik. A Modern Warfare 3 november 10-én kerül a boltok polcaira, így a csomag valószínűleg még a film megjelenése előtt érkezik.

Ezt láttad?

Előzetesen a Netflix – Tomb Raider, Far Cry, Devil May Cry, Castlevania és Scott Pilgrim sorozata

×