Az AliExpress weboldalán rengeteg hasznos és még több haszontalan tárggyal találkozhatunk. A kulcstartók felhozatala is kellemes.

2023.09.29. – Pár évvel ezelőtt kifejezetten cikinek is számíthatott egy-egy gamer vagy technológiai vonatkozású kiegészítő, csecsebecse. Manapság azonban komplett iparágak épülnek ezekre. Beszéljünk pólókról, bögrékről vagy épp világító RGB lámpákról, de ide sorolhatóak a kulcstartók is. Sőt, 2023-ban már azon sem lepődik meg senki, hogy bizony csokiból is készülnek gamer termékek, melyekért súlyos tízezreket is elkérhetnek a cégek.

Szerencsére ennél jóval olcsóbban is megúszhatjuk a történetet. Egy kulcstartó mindig hasznos kiegészítő vagy épp ajándék lehet, hiszen mindenki használja őket a mindennapok során. Jól tudják ezt a gyártók is, az elmúlt időszakban ismét elözönlötték az online boltokat a gamer vagy tech ihletésű termékek. Szerencsére az Aliexpress weboldalán pár száz forintért be is szerezhetjük ezeket, az esetek nagy részében teljesen ingyenes szállítással megfűszerezve. Sok esetben a rendelkezésre álló darabszámot is megpillanthatjuk, így ha ahhoz van kedvünk az egész baráti társaságnak rendelhetünk belőlük.

Nézzük is a legmenőbb gamer, tech kulcstartókat!

RTX 3090

Nem fér bele a büdzsébe egy combos videókártya? Aggodalomra semmi ok. A Founders Edition ihlette kulcstartót fillérekért beszerezhetjük a weboldalon. Kiváló ajándék lehet tech fanatikus családtagok, barátok számára.

Link: Katt!

ASUS alaplap

Ha a videokártya nem jön be, de továbbra is a PC-s vonalnál maradnál, akkor nem is kell keresned mást. Az alaplapot több designban is gyártják, ám egyértelműen az ASUS inspirálta a kialakításukat.

Link: Katt!

PS5 konzol és joystick

Manapság már a PlayStation 5 modellek elérhetőségével nincs baj, az árcédula azonban annál több aggodalommal töltheti el az embereket. Szerencsére a miniatűr konzolt és a kontrollert pár száz forintért beszerezhetjük a népszerű webáruházból.

Link: Katt!

Működő, mini konzol

Ha maradnál a gamer vonalnál, de közben valami extrára is vágysz, akkor tökéletes helyen vagy. Egy kis kézikonzolt mintáz a kulcstartó, mely egy teljesen működőképes gombsort és kijelzőt is kapott. Zseniális.

Link: Katt!

Nintendo Switch Kulcstartó

A Nintendo kézikonzol fanatikusainak sem kell messzire szaladnia, ha kütyüt mintázó kulcstartót keresnének. Még a kijelző lenyomata is rákerült, hogy teljesen autentikus legyen az élmény.

Link: Katt!

PUBG fegyverek

Szereted a battle royale lövöldét? Akkor bizonyára van kedvenc fegyvered is. Ha több is van, az sem gond, hiszen szinte mindegyik PUBG fegyvert megtalálod a weboldalon.

Link: Katt!

Rubik-kocka

Kulcstartó

Hogy legyen egy kis hazai kötődés is, nem tudunk elmenni a Rubik-kocka ihlette kulcstartó mellett sem. Teljesen működképes, kiválóan elüthető vele néhány unalmas perc.

Link: Katt!

Arcade kulcstartó

Szintén egy interaktív megoldásról beszélhetünk. Ezúttal nem handheld formában, hanem a régi Arcade gépeket megidézve jelenik meg a webáruházban.

Link: Katt!

Fortnite outfitek

A Fortnite rengeteg outfittel örvendeztette meg a közösséget, bizonyára akadnak kedvenc kinézetek a rajongóknál. Szerencsére a választék nem rossz az oldalon, a lenti linken például négy ikonikus skint szerezhetünk be.

Link: Katt!

Mini félkarú rabló

Kulcstartó

Bár nem igazán kapcsolódik a gaming és tech témakörhöz, az interaktivitása miatt kihagyhatatlan. Egy működő félkarú rablót kapunk a pénzünkért, ráadásul komolyabb bukó nélkül. Kell ennél több?

Link: Katt!

Memóriajáték

Szintén egy interaktív példány, mely egy mini memóriajátékkal segít elűzni az unalmas perceket.

Link: Katt!

Dark Souls

Kulcstartó

Ha szereted a Dark Souls szériát, akkor kifejezetten kellemes felhozatallal találkozhatsz az oldalon.

Link: Katt!

Kinyitható laptop

Fém laptopot szeretnél, de a MacBook Air-t drágállod? Nem kell tovább nézelődni, most pár száz forintért megkapod a laptop kulcstartót, mely működő zsanérral rendelkezik.

Link: Katt!

Processzor kulcstartó

Kulcstartó

A weboldalon több, rossz processzorból készült kulcstartóval is találkozhatunk. Egy részük kész designnal érkezik, míg néhány helyen arra is van lehetőségünk, hogy mi magunk tervezzük meg a mintát.

Link: Katt!

Te melyiket választanád?!

Jobbak a technológiában a férfiak, mint a nők? A tech cégek adatai alapján igen

×