A Razer széleskörű kollaborációit most különleges darabbal bővítette. Itt a Dolce & Gabbana együttműködés és az RGB-s luxus gamer szék.

2023.09.22. – Akármennyire is válság van, és lassan tényleg mindennek nagyon felmegy az ára, a luxusmárkák egyszerűen nem mennek ki a divatból. És pontosan tudjuk, hogy az ilyen termékekkel mindenki szereti kicsit megmutatni, hogy milyen szinten áll a társadalomban. Sajnos azonban bármennyire is csábító, egyelőre úgy tűnik, hogy Dolce & Gabbana RGB-s Razer székben senki nem fog ülni. De van is szék, meg nincs is.

Aki esetleg lemaradt volna róla, szeptember 21-én, azaz tegnap tartották az úgynevezett RazerCon 2023-at, ahol a gamer kiegészítőket gyártó cég rengeteg új terméket mutatott be. Ezek egyike volt a Dolce & Gabbana együttműködés, ami elsősorban különböző ruhadarabokat, valamint D&G márkájú Razer termékeket tartalmaz.

Ezek között jelent meg Razer Enki gamer szék Dolce & Gabbana RGB változata.

DE nem lehet megvásárolni

Bár a Razer tegnap valóban bemutatta az együttműködést, és leleplezték a gamer széket, valójában nem készítették el. Ahogy a képen is látható, a Dolce & Gabbana logó és a körülötte látható minta szép RGB világítást kapott a koncepcióban, de egyelőre nem akarják gyártani. Ez csupán egy koncepció, amin talán elgondolkodtak. Lehet, hogy ezzel mérik fel, hogy mennyire lenne rá igény, az ára viszont talán túl magas lenne. Szóval ez egyelőre marad egy koncepció.

RAZER és DOLCE & GABBANA

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem készítenek Dolce & Gabbana gamer széket, csak nem RGB-set. Van egy sima változat, a D&G logóval, arany és fekete színben. Az együttműködés részeként különböző más termékeket és ruházati cikkeket is bejelentettek, köztük egy pólót, illetve egy D&G fejhallgatót.

A Razer a Barracuda headset Dolce & Gabbana változatát is elkészítette, ami viszont tényleg nagyon menő lett. A kollaboráció további darabjait a hivatalos weboldalon nézheted meg.

A Razer és D&G együttműködés különleges darabjai valamikor az év végén lesznek rendelhetők, egyelőre feliratkozni lehet csak az értesítésekre. Így sajnos az sem derült ki, hogy a ruhák, a sima gamer szék, a fejhallgató vagy a póló mennyire kerülnek majd. Ha tippelnünk kell, nagyon mélyre kell majd nyúlni abban a bizonyos zsebben!

Ezt láttad már?

Hogy tudtál eddig élni nélküle?! Majszoló Snack Pálcika, gamereknek

 

×