Vége a gusztustalanul összezsírozott egérnek és billentyűzetnek! Ez a gamereknek tervezett kiegészítő egyszer és mindenkorra megoldja?

2023.09.22. – A létjogosultságán el tudnánk vitatkozni egy darabig (pláne annyiért, amennyiért kínálják), de elég ötletes ahhoz, hogy ne tudjunk elmenni mellette. Ha Te is szeretsz nassolni valót vinni a gép és a tévé elé (ki nem?), végre kaptál egy gamereknek szánt kiegészítőt, ami nélkül többé élni se érdemes. Legalábbis a forgalmazó szerint.

Forrás: Bendan

Majszoló Snack Pálcika gamereknek

„Majszold kedvenc chipsed, csokid, ropogtatni valód anélkül, hogy a kezed, a ruhád vagy az irodai eszközeid összekoszolnád!” – írja a Bendan oldala. De, ami utána következik, az szakirodalomba való példa a „Hogyan add el a legfeleslegesebb sz@rt?” című marketinges gyorstalpalón. A webáruház szerint azért fogod imádni a gamereknek is szánt Majszoló Snack Pálcikát (ami egy csipesz), mert:

  1. Tiszta kéz munka és játék közben, megszakítás nélkül,
  2. Kényelmes és könnyű használat,
  3. Menőség faktor,
  4. BPA-mentes és egészséges majszolás.

1. Pipa. 2. Az első spontán szemdörzsölésig. 3. Nem, kiröhögnek vele az irodában. 4. Attól, hogy egy plasztik evőeszközben nincs biszfenol-A, még nem lesz egészséges dolog a nassolás.

Az oldal azzal érvel tovább a tökéletesen felesleges kiegészítő mellett, hogy enélkül a gagyádba törlöd a kezed (mert biztos suttyó vagy). Szóval ideje szintet lépned, hogy ne kelljen „az ujjaiddal hozzáérni a kajához”. Erre pedig – mindössze 3.900 forintért – a Majszoló Snack Pálcika az általuk látott egyetlen „game changer” megoldás. Azért van még.

 

 

Még több felesleges sz@rt itt találsz:

Elátkozott termékek, amiknek nem is kéne létezniük – nem csak a Valentin-nap termel ostobaságokat

×