A Call of Duty rajongók ikonikus képregény-kollabra számíthatnak, az MW2 és a Warzone 2 közelgő 6. évadának részeként. Kép is van már.

2023.09.20. – Nem tudom, mit mondjak. Egyfajta kettősséget érzek a Warzone közösségben. Látom, hogy sokan ellenzik a különböző kollaborációkat, mások pedig alig várják, hogy mikor lehet valamilyen ikonikus karakter bőrébe bújni. Szóval megy a vita, hogy a sok új skin miatt a játék olyan lesz, mint a Fortnite, amikor viszont kiszivárog valamilyen új arc, mindenki kíváncsi rá. Érdekes.

A Modern Warfare 2 hamarosan az ötödik szezont zárja, amiben többek között megjelent a Snoop Dogg, a Nicki Minaj,  a 21 Savage, sőt a Lara Croft skin is. Már megszoktuk, hogy a CoD, azon belül a Warzone szinte minden új évadában más hírességekkel találkozunk. Tök jó volt tavaly, amikor a 80-as évek akcióhősei, például Rambo, John McClane és Dredd is bekerültek a játékba, de volt Godzilla és Terminátor kollab is. Idén ezt még jobban felpörgették. Jött a Teenage Mutant Ninja Turtles, Homelander, Starlight, The Boys, Tomb Raider crossover is.

Most, hogy közeledik a Modern Warfare 2 hatodik szezonja, úgy tűnik, hogy még egy crossover kilátásban van, aminek a képregény-rajongók örülhetnek majd.

Érkezik Spawn a Call of Duty Modern Warfare 2-be és Warzone 2-be?

Igen, ahogy a korábbi szivárgások rámutattak, Spawn talán tényleg a választható karakterek közé kerül a játékban. Az X-en a PlayStation Game Size tette közzé azt a képet, amelyen az Image Comics népszerű antihőse, Spawn látható. Ami a játékokat illeti, Spawn legutóbb a 2019-es Mortal Kombat 11-ben tűnt fel, mint DLC-karakter. Bár abba az univerzumba nagyon jól beilleszkedett, a Call of Duty furcsa választásnak tűnik.

Spawn a Warzone-ban

Mivel a Modern Warfare 2 és a Warzone boltjában minden operátort csomagban lehet megvenni, sokan nem is azon izgulnak, hogy érkezik-e a karakter, hanem hogy mi jár még hozzá. A tárgyak és fegyver-blueprintek között talán lesz egy-két zöld füstös elem vagy néhány stílusos tüske és lánc is. Az is érdekes kérdés, hogy ki fogja megszólaltatni az ikonikus antihőst. A legendás színész, Keith David tűnik a legjobb jelöltnek, hiszen ő volt az eredeti hangja a 90-es évek végén futott sorozatban. A Mortal Kombat 11-ben is ő szólaltatta meg a karaktert.

A Season 6 lesz a Modern Warfare 2 utolsó évada a Modern Warfare 3 novemberi megjelenése előtt. Így Spawn valószínűleg az utolsó Call of Duty crossover lesz, legalábbis egy darabig. Az első évadokban nem nagyon szoktak kollabok megjelenni. Te örülsz a hírnek?

Ezt láttad már?

Van olyan jó az iPhone, hogy magadra varrasd? Szerintük igen – GALÉRIA

×