Szép dolog a márkahűség. Pont. De hogy az ember örök életre magán viselje egy brand semmivel sem összekeverhető nyomát, az azért erős.

2023.09.19. – Bár az Android és az iOS kedvelői között legalább olyan soha véget nem érő vita van, mint az Xboxra és a PlayStationre esküdők között, annyit azért nem ér a dolog, hogy valaki a bőrébe tetoválva adjon nyomatékot a szavainak. Vagy mégis? Az alábbi képeken olyan tetoválásokat mutatunk, amelyekkel az igazán vérbeli iPhone rajongók szó szerint örök hűséget fogadtak az Apple-nek.

Íme a legfurcsább iPhone tetkók evör

Rögtön egy súlyosabb eset:

A motívumot semmivel sem lehet összetéveszteni – még az összetört üveg kijelző is árulkodó, de hogy az egyetlen barát? De legalább a melankólia ellenére is fantáziadúsabb, mint felvarrni csupán az almát:

Hasonlóból sajnos Dunát lehet rekeszteni. Rengeteg van, de a kedvedért megkerestük a legundorítóbb változatot. Úgy is van:

Ez meg itt még egy határozott üzenet androidosok felé – szeretettel, az iPhone-tól:

Na, jó, ez legalább vicces… „Minden nap egy alma, a Windowst távol tartja”:

Ne tagadd, nagyon szép – feltéve, ha valaki annyira rajong Steve Jobsért, hogy bőrre varrva emlékezzen meg a halála évfordulójáról:

De ha egyszerűbb mögöttes tartalommal is beéred – ja, a legtöbben jobb gatyazsebben hordjuk:

Ezt… Ezt meg miért?!

Vállad is milyen?

Ezt meg kellene beszélni:

Vele meg egyáltalán nem kellene beszélni:

Miért csak a felénél jött rá, hogy ciki lesz?

Ink Patches

Ha már iPhone tetkó, legalább legyen valami plusz üzenet rajta, nem? És az sem baj, ha az valami pozitív dolog. Ebbe a kategóriába biztosan besorolható az a pillanat, amikor látod, hogy akit szeretsz, még éjjel is megnézi az üzeneted:

Ebben is van ötlet – nice:

Ebben meg nem volt, le is szedte, ez maradt utána. Gratula:

He?

He? 2.

Meggondolta magát, vagy nem tudott dönteni?

Ezt viszont nem értjük:

És van, amit nem lehet máshogy érteni:

Ha röhögnél még:

Atomgagyi GAMER TETOVÁLÁSOK, amiktől visszaröhögöd a reggelit

×