Egyes rajongók szerint teljesen egyértelmű, hogy a Warzone legújabb pályájának helyszíne a Fortnite közismert pályarészének koppintása.

2023.09.19. – Azt már mindenki jól tudja, hogy a Warzone hamarosan újabb játszható pályával bővül, persze azt még nem lehet tudni, hogy mikor. A Las Almas korszak azonban közel lehet. Bár igaz, hogy még nem tudjuk, hogy Al Mazrah helyére érkezik, vagy egy újabb kiegészítő map lesz Resurgence pályaként. Akárhogy is, a megjelenése igen közel lehet, talán pont a Modern Warfare 3-mal együtt érkezik.

Mivel a Modern Warfare 3 bétája is heteken belül itt van, a Call of Duty következő életciklusa is a láthatáron van. Ám ahogy újabb szivárgások látnak napvilágot a Las Almasról, a rajongók észrevettek valamit. Van egy olyan része a térképnek,

ami mintha egyenesen egy másik battle royale játékból lenne lemásolva.

Ahogy arról a GGRecon is beszámolt, a Las Almas Warzone pálya már régóta fejlesztés alatt áll. Olyannyira, hogy a map szerepelt a Modern Warfare 2 kampányában is. A legfrissebb leleplezéseket egyébként maga a Call of Duty X oldala tette közzé nemrég. Kiderült, hogy érkezik az új MW3 Zombie-mód, amivel a fejlesztők gyakorlatilag a DMZ és a korábbi Zombi módokat ötvözik egyetlen játékmódban. Az ehhez érkező új pálya talán a játékmódtól függetlenül a Warzone új pályája is lehet. Ez megjelent az alábbi képen:

Warzone és Fortnite

A rajongók persze elkezdték elemezni a képet, különös tekintettel a térképre. Ezen látható egy olyan helyszín is, ami kicsit gyanúsnak tűnik a rajongóknak. Sokan most azzal vádolják a Warzone pálya egy POI-ját, hogy egyszerű koppintása a Fortnite Loot Lake-nek. Az új teaser délkeleti részén van egy vízzel körülvett, félreeső sziget, ahová csak úszva vagy csónakkal lehet majd bejutni, hacsak nem oda érkezel.

Íme a Fortnite és Warzone közös pontja:

Az MW2-ben található eredeti térképen ugyanez a sziget egy sokkal központibb helyen látható, szinte hasonlóan ahhoz, ahol a Fortnite-ban a Loot Lake feküdt. A Fortnite-tól eltérően azonban a Las Almas tó is rendelkezik majd keletről és nyugatról érkező folyókkal, amelyek teljesen elválasztják a térkép északi és déli részét. Eltekintve egy maroknyi hídtól, ami elég nagy akadálynak bizonyulhat.

Az új Warzone pályából még többet láthatunk majd az október 5-i CoD Next-en, ahol a Zombies játékmód lesz a főszereplő. Talán láthatjuk majd a Las Almas pályát zombiktól mentesen is.

Ezt láttad?

Még be nem jelentett Bethesda játékokat szivárogtatott ki a Microsoft

×