A Call of Duty fejlesztői szépen lassan felvezetik a következő eseményt. A Next eventen még többet megtudhatunk a Modern Warfare III-ról.

2023.09.19. – A Modern Warfare III újdonságainak leleplezésre már nem kell sokat várnunk. Október elején startol a Call of Duty: Next esemény, ahol további információkat is kapunk a címmel kapcsolatban. Ezt követően pedig kezdetét is veszi a béta időszak, az első héten a PlayStation tulajdonosok élvezhetik majd az újdonságot. Hétfő délután a zombi mód rajongóinak kedveskedett néhány sejtelmes képpel a Treyarch csapata. Ezúttal is küldhetünk SMS-t a Call of Duty hivatalos telefonszámára, ám hazánkból ez meglehetősen drága mutatvány. Papíron WhatsApp alkalmazásban is kivitelezhető a történet, de a fejlesztők is kihangsúlyozták, hogy leginkább az amerikai lakosoknak szólnak ezek a marketing hadjáratok.

Milyen is lehet a Modern Warfare III zombi módja?

Szerencsére nem kell itt sem a sötétben tapogatóznunk, hiszen a fejlesztők és az adatbányászok ezzel kapcsolatban is elárultak néhány információt az elmúlt időszakban.

Nézzük is a legfontosabbakat:

  • A mód PvE lesz, azaz a játékosok egymással nem, csak a zombikkal harcolhatnak
  • Az új Warzone pályán zajlanak majd az események
  • Hatfős squadok érkezhetnek a pályára, összesen 24 játékos (Ez hibásan szerepel a tweetben)
  • A pályán találunk majd Buy Stationt, Ammo Depots-t, Wall Buys-t, Mystery Boxokat és Pack-A-Punch-ot
  • A különféle jutalmakkal a DMZ módhoz hasonlóan Exfilelhetünk a pályán
  • Némi sztorira is számíthatunk, mely a Treyarch Zombi módjainak történetéhez kapcsolódik majd

Bizony, a fenti lista alapján hamar leeshetett a koncepció. A fejlesztők gyakorlatilag a DMZ és a korábbi Zombi módokat ötvözik egyetlen játékmódban. A játékosok el is kezdtek aggódni, hogy a DMZ mód megszűnésével járhat ennek a megérkezése. Nem lehetetlen eshetőség ez, a fejlesztők nem igazán emlegették a DMZ módot a hivatalos bejegyzésben. A Call of Duty: Next esemény október 5-én kerül megrendezésre.

A játékosok szerint ez most a Warzone legjobb pályája

 

×