„Kísértetházat” csináltak a videojátékból egy vidámparkban. A The Last of Us élmény kicsit elveti a sulykot – az emberek üvöltenek félelmükben.

2023.09.09. – Annyira ijesztő lett a The Last of Us attrakció, hogy az Universal Studios két vidámparkja, ahol látható, készítheti a vendégeknek a nyugtatót. Akár ápolásra is szorulhatnak, miután kimenekültek a „kísértetházból”, ahol ocsmányabbnál ocsmányabb fertőzöttek rontanak rájuk. A helyszín a Halloween Horror Nights esemény részeként nyitotta meg kapuit a héten – számol be a VGC.

Forrás: Naughty Dog

Az a veszély egyhamar nem fenyeget, hogy személyesen is láthasd, mert az orlandoi és hollywoodi vidámparkokban adták át a vendégeknek. Ennek dacára kaphatsz egy kis ízelítőt a The Last of Us élményből, mivel az RKG csatorna megosztott róla egy első nézetes videót. Normál esetben nem sokáig lenne látható, mert az ilyen attrakcióknál általában tilos filmezni, de itt mintha hivatalos együttműködésről lenne szó. Reméljük, hogy az Universal engedélyezi, hogy fent maradjon, hisz’ baromi hatásos kisfilm. Tapintható benne az operatőr rettegése…

Így ijesztgetnek a The Last of Us házban

A házban Joel és Ellie karaktere navigálja a vendégeket, akiknek az elhagyatott, fertőzöttektől hemzsegő Pittsburgh-ön kell átvágniuk magukat. A vadászokat és a fertőzötteket maszkos színészek alakítják: a legváratlanabb helyekről támadnak rá a látogatókra.

Az Universal parkjaiban nem ez az egyetlen új helyszín, amit kifejezetten a szeptember 1-től november 4-ig tartó Halloween Horror Nights keretében nyitottak meg.

Az orlandoi létesítményben akad Chucky, Stranger Things, Ördögűző és Universal Monsters attrakció is, míg a hollywoodi park nyolc kísértetház mellett otthon ad egy Evil Dead Rise helyszínnek is. A filmstúdió egyébként üzemeltet hasonló vidámparkot Japánban is. Ott TLOU-ház nincs, de a Resident Evil, és a The Ring bőven kapott teret, hogy ráhozza a frászt a vendégekre.

A legijesztőbb évszakra a CoD is készül:

Méltó búcsú? – Igazán ütős lesz az idei Warzone Halloween

×