A Season 6 az utolsó közös Warzone és Modern Warfare II szezon lesz. A fejlesztők nem is fogják vissza magukat, izgalmas ősz körvonalazódik.

2023.09.07. – A Warzone 2020 márciusában jelent meg. Az első időszakot sokan visszasírják, pedig közel sem volt hibátlan. A nosztalgia sokszor megszépíti a régi emlékeket, ezért merül fel rengetegszer például Verdansk visszatérése a közösségi oldalakon. Az azonban biztos, hogy az első 1-2 évben a fejlesztők minden energiájukat a játék jobbá varázsolásába fektették, melyet értékelt is a felhasználói bázis. Események, különféle új játékmódok, új fegyverek. Szinte minden hétre jutott valamilyen fejlesztést, újdonság.

Ezek közé tartozik a mára már szintén ironikussá váló Halloween esemény. A játékosok kiemelten várják az őszi időszakot, így volt ez tavaly is, ám akkor hatalmas csalódás lett a vége. Gyakorlatilag elmaradt az esemény. A jelek alapján azonban úgy tűnik, hogy idén remekül szórakozhatunk majd Warzone-ban. A fájlok sosem hazudnak, az Activision szakemberei már gondosan készítik elő az idei eventet. Korábban rengeteg tematikus, ijesztő tartalmat hoztak el a játékba, több ikonikus kollaboráció is ekkor debütált. Új játékmódokban sem volt hiány, mely valamiben mindig eltért a szokványostól.

Nézzük is, hogy idén mire számíthatunk!

Az már biztos, hogy nem maradunk Warzone esemény nélkül

A Season 5 Reloaded elstartolása után az adatbányászok egyből a Modern Warfare II és a Warzone fájlokra vetették magukat, hogy átkutassák azokat. Szerencsére nem eredmény nélkül tették ezt, pillanatok alatt kiderült, hogy az idei Halloween tényleg nagyot szólhat majd. A lent információkat természetesen az Activision nem erősítette meg, nem is fogja, ám az elmúlt években nem hibáztak a leakerek.

Mikor érkezhet?

Erre szerencsére nem nehéz választ adni. A 2023-as Halloween event szeptember vége előtt nem fog elstartolni. Egyrészt ekkor érkezik a Season 6-os frissítés, illetve korai kezdéssel nem igazán lehetne Halloween eseményről beszélni sem. Az előzetes jelek alapján a Season 6-os frissítésben minden szükséges fájl bekerül, majd a fejlesztők valamikor október folyamán élesíthetik azokat. 

Kollaborációk

Warzone - Sikoly

A Sikoly film kollaborációját imádták annak idején a játékosok, ám manapság már szinte mindegyik hónapra jut egy-egy együttműködés. A mostani esemény alatt igazi skindömpingre számíthatnak a játékosok.

Az alábbi csomagok érkezése borítékolható jelenleg:

  • Skeletor (Masters of the Universe)
  • Spawn (Image Universe)
  • Ash Williams (Evil Dead)
  • Alucard (Hellsing)

A fentieken kívül nyomokat találtak egy potenciális Diablo IV együttműködésre, de a Démonok között univerzum Valak / The Nun karaktere is felbukkanhat a játékban.

Házon belüli csomagokra is számíthatunk, Claisto, Fender és Kleo skinjei már szintén kiszivárogtak az elmúlt napokban.

Átdolgozott Warzone pálya?

Al Mazrah némi átalakításon megy keresztül, a vonat igazi „Pokoli vonattá (Hell Train)” válhat, hogy összhangban legyen a Halloween kísérteties témájával. Ez új akadályokat és kihívásokat hozhat a játékosok számára. A fájlok azt is megerősítették, hogy zombikkal találkozhatunk Warzone és Modern Warfare II játékokban is. Az továbbra is kérdéses, hogy minden játékmódban rettegnünk kell-e vagy dedikált Playlistet kapnak az élőhalottak.

Jelenleg tehát ennyit tudhatunk a 2023-as Call of Duty őszi eseményéről. Igazán izgalmas Halloween lehet ez a játékosok számára, mely egyben az utolsó közös Warzone és Modern Warfare II szezont takarja, decembertől már a Modern Warfare III-é lesz a főszerep. 

Az AI nem kegyelmez – Így működik majd a Call of Duty új szűrője

×