Hivatalosan is megerősítette az ActiVision Blizzard, hogy mi a szándéka a World of Warcraft világával a népszerű sárkányjárás után.

2023.09.05. – Talált, süllyedt. Egyértelmű választ kaptak a WoW rajongók arra, hogy mi NEM következik a játékban azután, hogy tavaly novemberben megjelent a Dragonflight. A kiegészítő anyagi sikert és elismerést hozott, de a remélt cél, hogy jelentősen növelni fogja a World of Warcraft játékosok számát, nem jött össze. A gamerek megtartásában ugyanakkor csodás eredményeket ért el – mutat rá a Dexerto. Nem véletlenül kutatják egyre többen, hogy lassan egy évvel a sárkányos bővítmény után mi lehet a WoW következő nagy dobása.

Forrás: Blizzard

WoW-elméletek, tengeri álmok

A játék rajongói között elég sokan rebesgetik egy ideje, hogy milyen tartalom követhetné a csalódást keltő Shadowlands és Battle for Azeroth után végre pozitívan fogadott Dragonflightot. Nagyon sokan nagy összegben fogadtak volna rá, hogy tengeri kalandok és kalózok jönnek. Ezt a pletykát a Seafarer Pack megjelenése fűtötte fel, ugyanis a WoW: Dragonflight bejelentését éppen a Dragon Pack előzte meg. Nos, elég egyértelmű válasz érkezett a Blizzardtól, hogy mennyi igaz az egyébként népszerű híresztelésből.

Leülhetsz, egyes – akár ezt is írhatta volna a kalózkalandot harsogóknak Mike Ybarra. A WoW-ot fejlesztő Blizzard elnöke azzal a két szóval, hogy „no pirates” hűvösen rövidre zárta a szemfedős rumpusztítók témáját. A PCGamer megjegyzi: az Ybarra válaszát begyűjtő poszt hamar ezer lájk fölé szaladt, ami azt jelzi, a rajongói bázison belül elég erős a kalózellenes hangulat. Kiemelik egy másik népszerű válasz szövegét is: ebben daveatano azt írja,

„az emberek vissza akarnak térni a régi helyekre az AZEROTH-on. Főleg azt a két helyet akarják újra felfedezni, amivel mindannyian beleszerettek a játékba. Nem akarnak kalózokat. Ők a World of Warcraftot akarják”.

Elég egyértelmű.

Ennek meg az itthoni fanok örülhetnek:

19 év után végre MAGYARUL is játszható lett a World of Warcraft

×