Úgy tűnik, hogy egy-egy oldal megpróbál visszaélni a Starfield sikerével, így olyan nyereményjátékot indítottak, amin nem is lehet videokártyát nyerni.

2023.09.02. – Mivel a napokban már elérhető lett a régóta várt és agyon-hype-olt Starfield, természetesen mindenki a játék körül pörög. Persze, akit alapvetően nem érdekel a cím, csak lesi, hogy mennyi poszt és hír születik róla, amit persze most meg lehet érteni. A játék elképesztően sok és izgalmas űrkalandot kínál. A hype-ot persze a csalók is megpróbálják meglovagolni és kihasználni.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a Starfield gyűjtői kiadására már le is csaptak a haszonlesők. A Starfield Constellation Edition nagyon hamar többszörös áron került fel az eBay-re. Természetesen a játékosok nagy örömére az AMD is beszállt a buliba.

Az AMD a Bethesda partnereként egy limitált kiadású, Starfield tematikájú 7900 XTX videokártyával erősíti a hype-ot.

Kamu Starfield nyereményjáték

A Starfield tematikájú GPU kétségtelenül nagyon jól nézn ki, de csakis hivatalos nyereményjátékokon keresztül lehet hozzájutni. Az AMD vezetője, Bill Murphy azonban most arra figyelmezteti a lelkes rajongókat, hogy terjednek a kamu nyereményjátékok.

A napokban Bill Murphy az X-en az „Indie Kings” nevű oldal nyereményjátékát osztotta meg példaként, ami azt állítja, hogy Starfield témájú 7900 XTX videokártyát oszt ki nyereményként.

„Sziasztok, óvakodjatok az egyedi Starfield GPU-kat kínáló kamu nyereményjátékoktól. Csak egy figyelmeztetés, nem hisszük, hogy ez az AMD vagy a Bethesda partnere. Kérlek, legyetek óvatosak” – írta.

Az AMD egyébként mindössze 500 darabot készített a limitált kiadású Starfield GPU-ból, és világszerte kötött partnerséget influencerekkel, hogy közösségi oldalakon elajándékozzák őket. Jogos lehet a kérdés, hogy miért éri meg olyan nyereményjátékot hirdetni, amin nem is lehet valójában semmit nyerni.

Az oldalak valószínűleg ezzel próbálnak még népszerűbbek lenni, a Starfield hype és a nyeremény miatt ugyanis szívesen megosztják tömegek az ajánlatot. Így egyre többen jöhetnek az adott oldalra. A Starfield hype most mindenre alkalmas.

Ha azonban nem szeretnél videokártyát nyerni, akkor vehetsz is egyet. Éppen zajlik egy jótékonysági árverés, ahol a licit a cikk írásának pillanatában 5000 dolláron, kb. 1,7 millió forinton áll. Kínálhatsz érte többet! Hajrá!

Ezt láttad?

Novemberben jön az új PSP, csak jó lenne kitalálni, hogy kinek és minek

×