Az Epic Games jövő heti ajándéka egy élvezetes műfaji hibrid, és úgy találták ki, hogy többször is érdemes legyen újrajátszani.

2023.09.01. – Az Epic Games jövő csütörtökön is kiszór a felhasználóknak egy ingyenes címet, ami remekül ötvözi a körökre osztott RPG-k rejtvényszerű taktikázását és a gyűjtögetős kártyajátékok testreszabhatóságát. Ez a zseniális mix többször is újrajátszható hibriddé teszi a game-et.

Spelldrifter

A Free Range Games 2019-es címe egyszerre taktikai szerep- és kártyajáték, ráadásul mindkettő műfajnak a legjobb részeit ötvözi. A játékosoknak a rendelkezésükre álló erőforrásokkal kell zsonglőrködniük, az idő és a tér segítségével.

Forrás: Free Range Games

A Spelldrifter Epic oldala azt ígéri, hogy a játékosok új megvilágításban gondolkodnak majd a kártyajátékok stratégiájáról. Minden egyes karakterakcióval a fordulók egyetlen idővonalon fonódnak össze. Éppen ezért, ha uralni tudod az idővonalat, nagy előnyre tehetsz szert az ütközetekben, és közelebb kerülsz a győzelemhez. Válogasd össze a hőseidet egy csapatba, állítsd össze paklidat, és indulj neki a Starfall mélyére vezető kalandba, hogy megtaláld a titokzatos Labirintus bejáratát!

Mikortól adja ingyen az Epic a Spelldriftert?

A minimális gépigényű, élvezetes RPG-kártyajáték keverékét nyújtó Spelldrifter normál esetben 5520 forintba kerül, de szeptember 7-es 17 órától egy héten át ingyen is megkaparinthatod.

Addig ezt kapod ajándékba:

Akciófigyelő – 4000 forint helyett ingyen a tiéd ez az indie remekmű

×