A külföldi Call Of Duty rajongók egy része szerint a Warzone teljesen tönkretette a franchise-t. Szerinted is így lenne? Szavazz!

2023.08.30. – A Call of Duty Warzone az Activision számára igen komoly előrelépés volt abban, hogy a CoD franchise ilyen sikeres legyen az utóbbi években. Nem csak pénzügyileg, de játékosszámok tekintetében is óriási siker a franchise, ami képes volt beszippantani az embereket a battle royale műfajba. Egyes rajongók szerint azonban az Activision sokkal többet foglalkozik a Warzone fejlesztésével, a multiplayer játékmódok rovására.

Annak ellenére, hogy több millió játékossal rendelkezik, sőt tele van ismert kollabokkal, mint most például Lara Croft, a rajongók egy része állítólag a franchise bukásáért tartják felelősnek a Warzone-t. Míg a Modern Warfare (2019) és a Modern Warfare II (2022) a közösség körében nagyon népszerű lett, a multiplayer rész nem egészen érte utol az elődöket.

Éppen ezért nemrég az ismert ModernWarzone nevű X-fiók a következő kérdést tette fel a CoD rajongóknak:

„A Warzone tönkretette a Call of Duty multit?”

Természetesen a válaszok vegyesek voltak, az azonban kiderült, hogy valóban sok játékos gondolja úgy, hogy igen. Lehetséges, hogy a multiplayer játékmódok kedvelői háttérbe kerültek a Warzone miatt? Vagy már több Warzone-fan van, mint aki multizni ül le szívesen?

„A pokolba is, igen. Olyan, mintha az multit elfelejtették volna. A WZ és a DMZ kapja az összes figyelmet” – írta egy játékos.

Természetesen tudjuk, hogy a külföldi vélemények nem feltétlenül tükrözik azt, amit mondjuk a magyar közösség gondol. Így arra gondoltunk, indítunk egy szavazást. A célunk az, hogy nagyjából képet kapjunk arról, hogy ti, magyar Call of Duty rajongók mit válaszolnátok a kérdésre.

Szavazz!

Quiz Maker

A Call Of Duty Modern Warfare 3 megjelenésével talán változik a multiplayer helyzete, bár nem gondoljuk, hogy a Warzone a háttérbe szorul majd a fejlesztés szintjén. Ami a multit illeti, még semmit árultak el a fejlesztők azon kívül, hogy a Modern Warfare II felújított pályáit fogja tartalmazni.

A Call Of Duty Modern Warfare 3 még idén, november 10-én jelenik meg Xbox, PlayStation és PC platformokra.

Ezt láttad?

Új címet kaphatott a The Day Before, amin csak nevetni tudunk

×