Egy hamarosan induló japán sorozatban valóban a Pokémon van a főszerepben, de a történet valami egészen más. Még az is lehet, hogy érdekel.

2023.08.30. – Amikor a The Pokémon Company és a Legendary Pictures bejelentette, hogy a népszerű játék és anime-sorozat alapján élőszereplős mozit készít, mindenki nagyot nézett. A korábbi évek videojáték-adaptációi rendre kudarcba fulladtak. Azonban a Pikachu, a detektív 2019-ben megmutatta, hogy lehet jó filmeket készíteni játékok és animék alapján.

Azóta pedig számtalan pozitív példát is láthatunk, legyen az a Sonic, a The Last of Us vagy éppen a Super Mario Bros. A Pikachu, a detektív egyébként 150 millió dollárból készült, végül pedig 450 millió dollárt hozott világszerte. Szóval mondhatjuk, hogy eléggé megérte. Azóta pedig már hallottunk arról is, hogy esetleg érkezik a folytatás.

Amíg erre várunk, Japánban valami más is készült. A The Pokémon Company nemrég bejelentette, hogy október 19-től Japánban egy vadonatúj élőszereplős sorozatot vetítenek, de nem úgy, ahogy arra számítanánk. A készülő sorozat ugyanis nem a Pokémonok világában játszódik, hanem a miénkben.

Az live-action „Pocket Filled with Adventure” inkább a Pokémon játékokról szól majd.

 

Pokémon sorozat

A hírt egyébként a TokyoTV osztotta meg, ami idén októberben ad otthont a sorozatnak. A SerebiiNet pedig egy kicsit több információval tudott szolgálni magáról a történetről. A történet elvileg Madoka Akagit (akit Nanase Nishino alakít) fogja majd követni, aki egy új munkahelyre költözve Tokióban fedezi fel a Pokémon Red iránti szeretetét. Szóval lehet, hogy itt nem is lesznek valódi, animált Pokémonok. A japánokat ismerve egy érzelmes drámáról van szó, amiben nagy szerepet kapnak a Pokémon játékok is.

A sorozatot október 19-én kezdik vetíteni a szigetországban, minden csütörtökön új epizód lesz látható a TokyoTV-n. Hogy a sorozat később esetleg nyugaton is megjelenik-e, azt egyelőre nem tudni, de van egy tippünk, hogy nem. Lehet, hogy ez nem az az élőszereplős Pokémon sorozat, amit várunk, de kíváncsiak vagyunk, milyen irányba halad ez a koncepció. Te mit gondolsz erről az élőszereplős sorozatról?

Ezt láttad?

A 7 legjobb űrfelfedezős játék – ezekkel melegíts a Starfield előtt!

×