A fejlesztők korábban részletezték, hogy mely tartalmak kerülhetnek át az idei címbe. A friss blogbejegyzésben ismét téma volt a Modern Warfare III.

2023.08.29. – A Call of Duty fejlesztői hétfő este egy hivatalos blogbejegyzés keretein mutatták be a Season 5 Reloaded érkező újdonságait. A szezonközi frissítések mindig kisebbek, ám új fegyvereknek, kozmetikai csomagoknak és játékmódoknak ezúttal sem leszünk híján. A szerdán debütáló fejlesztések jelentős részét korábban össze is gyűjtöttük, a három fegyvernek pedig dedikált bejegyzést is szenteltünk. A fejlesztők azonban a Modern Warfare III játékot sem hagyták ki a buliból, elárulták, hogy miért a Season 5 második fele és a soron következő Season 6 lehet a legjobb lehetőségünk felkészülni az érkezésére.

Íme három ok, hogy miért most kell elkezdenünk a készülődést az új játékra!

Minden fegyver átkerül Modern Warfare III-ba

Modern Warfare III

Legyen szó a már korábban feloldott, több mint 60 Warzone / Modern Warfare II fegyverről vagy épp az érkező frissítés három újoncáról, a fegyverek már ott fognak várni a friss játékban is. Abban a pillanatban, ahogy feloldod a Create-a-Class lehetőséget a Modern Warfare III-ban, máris rendelkezésedre állnak a teljesen felfejlesztett, korábban már kipróbált Loadoutok. Az persze remek kérdés lehet, hogy mennyire veszik fel a versenyt ezek az új felhozatallal.

A Camo-k is maradnak

Modern Warfare III

Meg akarod mutatni a többieknek a Gold, Platinum vagy épp az Orion Camo-kat az első napon? Ezek és még több száz Camo szintén elérhető lesz Modern Warfare III-ban, ahogy a Warzone decemberben elstartoló új fejezetében is. Fontos azonban tudni, hogy a MW II Camo-kat csak a MW II fegyverekre lehet felpakolni.

Az Operatorok sem búcsúznak

Modern Warfare III

Rengeteg Operator bővítette a Call of Duty felhozatalát az elmúlt időszakban. Beszéljünk Battle Pass, BlackCell ajándékokról vagy épp a Store-ban megvehető tartalmakról. Szinte mindegyik Operatort megtalálhatjuk majd a MW III multiplayer és zombi módjában is. Itt a „szinte” szó lehet egy kicsit ijesztő, a közösség el is kezdett tanakodni, hogy mely Operatorok hiányozhatnak majd. Remélhetőleg listaszerű bejegyzést is kapunk ezekről a szeptemberi, októberi időszakban.

Igazán különleges Operator érkezhet hamarosan a Call of Duty játékokba:

Mi van?! – Démonok között karakter érkezhet a Warzone 2-be

 

×