Sajnos megint felütötte a fejét a Warzone 2-ben az az exploit, ami a játékosnak végtelen halálos felszerelést ad. Hamar javítani fogják, de akkor is.

2023.08.23. – Megmondom őszintén, mostanában egyre több kedvem lenne elindítani valamilyen Call of Duty kampányt, mert a Warzone egyre inkább fejfájást okoz. A meccsek alatt mindig rájövök, hogy nem igazán való ez mindenkinek. És akkor még nem beszéltünk a kiábrándulást okozó csalókról és a rengeteg játékbeli hibáról. Nemrég elvileg egy olyan exploit tért vissza, ami képes a játékosoknak végtelen felszerelést adni. Szóval ne lepődjünk meg, ha OP ellenfelekkel találkozunk.

Visszatért a végtelen felszerelést adó exploit a Warzone 2-be.

Korábbi Warzone exploit

Korábban, még a Warzone Season 3 Reloaded idején a fejlesztőcsapat több lehetőséget adott a játékosoknak a Perkek megszerzésére. Korábban csak úgy lehetett megszerezni a kívánt Perk-csomagot, ha a playerek kilootoltak egy Loadout Dropot. Ez néha rémálom volt, mert több csapat nyomult ugyanarra a dropra.

Szerencsére a szezon közepén megjelent frissítés lehetővé tette, hogy a Perk-csomagokat halott ellenségektől szerezhessük meg, a BuyStation mellett. Ez akaratlanul is tönkretette a Warzone 2 metát, mivel a játékosok visszaéltek egy Perk-csomag hibával, ami végtelen felszerelést adott. Ez még májusban történt.

Akkor a Raven Software gyorsan közbelépett, és egy frissítés letiltotta, hogy a Perk-csomagokat a hátizsákokba lehessen pakolni. De úgy tűnik, hogy az exploit visszatért, és bosszantóbb, mint valaha.

Visszatért

Egy Warzone 2 tartalomgyártó, Djmas nemrég a Twitteren tett közzé egy videót a Restock exploitról. A játékosok mind az öt hátizsák helyét végtelenül megtölthetik tárgyakkal. Itt az egész csapat fejenként 10 frag-gránátot visz magával.

Annyiból van jó hírünk, hogy ezt a hibát nem mindenki tudja majd kihasználni, ugyanis Djimas, a klipben legalábbis nem árulta el, hogy hogyan kell csinálni. Persze ez könnyen visszakereshető, tippeket azonban nem szeretnénk adni. Az viszont biztos, hogy nem árt óvatosnak lenni. Ne lepődjetek meg, ha valaki végtelen felszereléssel támad rátok. Nem feltétlenül csalók, lehet, hogy kihasználták az exploitot.

Azt még nem tudni, hogy a Raven Software ezúttal hogyan kezeli az exploitot, de az biztos, hogy a probléma ismét fejfájást okoz a közösség tagjainak.

Ezt láttad már?

Ismét lecsapott a kankontyos GTA 6-troll: feljutott a Gamescom színpadára

×