A fejlesztők ismét betáraztak a Call of Duty csomagokból. Aggodalomra semmi ok, Modern Warfare III-ban is használhatjuk majd a skineket.

2023.08.20. – Nem titok, hogy a Call of Duty fejlesztői a legjobb skineket a fizetős Store-ba tartogatják. A Battle Pass kollekciókra sem panaszkodhatunk, ám a free-to-play Warzone modellt csak ilyen formában lehet életben tartani. Az már március elején kiderülhetett, hogy minden egyes szezonra várhatunk egy-egy ütősebb kollaborációs skint a harmadik szezontól kezdődően. Általában nehéz megjósolni, hogy mikor érkezhetnek a skinek a Store-ba, ezúttal azonban ismét kiszivárgott a lista.

A listát a tavasszal törölt codsploitz Twitter fiók Telegram csatornájának köszönhetjük, melyet még a Modern Warfare III event előkészítő frissítését követő napon publikált. Az első jelölt csomagok már meg is érkeztek, így nagy eséllyel ezúttal is teljesen valós dátumokkal szolgált az adatbányász. Az alábbi csomagokra várhatunk még:

  • Augusztus 20. – Demoness
  • Augusztus 20. – Hans Zimmer MW2 Music Pack
  • Augusztus 22. – Fashion Animal 2
  • Augusztus 24. – TRACER PACK: NICKI MINAJ Operator Bundle
  • Augusztus 26. – Battle Buddy: War Computer Pack
  • Augusztus 28. – Rave Recon
Nicki Minaj Bundle

Nicki Minaj Bundle

Szélsőséges esetben természetesen előfordulhatnak csúszások, ám arra csak az Activision programozóinak van rálátása. A videókban az egyes kiegészítőket, extra kozmetikai tárgyakat is megvizsgálhatjuk. A listának köszönhetően kapkodás nélkül, előre kiszámíthatóan feltölthetjük a CP készleteket.

Nem mindenki marad a Call of Duty mögött:

Óriási veszteség: lelépett a Call of Duty egyik atyja – de vajon miért?

×