Nem bír tovább létezni a Grand Theft Auto VI nélkül az a GTA-rajongó, aki két év után ismét egy nem odaillő műsorban tüntetett a játékért.

2023.08.21. – Bármennyire is erős a Grand Theft Auto Online és bármennyire is élvezetes száguldozni-lövöldözni-satöbbizni Los Santos utcáin, a franchise rajongói már a GTA 6-ra vágynak. A játék az eddigi szivárgások és pletykák szerint Vice Cityben fog játszódni, illetve nagyjából olyan történetmodellje lesz, mint a Rockstar másik hatalmas világsikerének, a Red Dead Redemption 2-nek. Ennyi információ azonban nem elég, főleg nem annak a rajongónak, aki egy német tévéstúdióba berontva,

a Bundesliga mérkőzéseit elemző Doppelpass műsort megzavarva követelte a hatodik rész kiadását.

A tüntetésként felfogható cselekményért valószínűleg feljelentették, szóval aligha ússza meg annyival, hogy a tévéshow egyik résztvevője leöntötte vízzel. A Bayern München egykori csillaga, Stefan Effenberg műsorvezető jól megijedt, amikor váratlanul belépett az ismeretlen szakállas, és arra kezdett el választ követelni a mit sem sejtő vendégektől, hogy mi van a Vice Cityvel és mikor jelenik már meg a GTA 6.

A groteszk jelenet jól példázza, hogy mekkora türelmetlenség halmozódik a GTA sorozat rajongótáborában. A Rockstar Games ennek ellenére továbbra is hallgat (vagy csak morzsákat ejt el) arról, hogy mikorra készül el a várva várt game.

Sejtik, ki lehet a magányos betolakodó

A fenti kis közjátékra visszatérve: a PCGamesN szerint a GTA-fanok felismerték a betolakodót, mégha a nevét nem is tudják. Szerintük ugyanarról a pasasról van szó, aki 2021-ben a szintén német tévéműsort, a Beat The Star vetélkedőt zavarta meg. Ebben is a GTA 6-ról tett fel kérdéseket. „Még mindig a GTA 6-ra várok: hol a fenében van a GTA 6?” – kérdezte a műsorvezetőtől, aki nem hogy a választ nem tudta (ahogy szinte senki sem), valószínűleg a kérdést se értette.

Forrás: INTER / YouTube

Kétségtelen, hogy a várakozás tényleg hosszúra nyúlik, hiszen a Grand Theft Auto 5 2013 szeptemberi megjelenése óta már majdnem tíz év telt el, és hivatalos infó még mindig nincs arról, hogy a hatodik rész mikorra várható. A Grand Theft Auto 4 és 5 között eltelt öt év volt az eddigi leghosszabb várakozási idő, és ennek már a kétszeresét bekkeltük ki azóta, hogy utoljára friss GTA játékot kaptunk. Szóval, kedves Rockstar, egy klasszikust idézve: „hol a fenében van a GTA 6”?!

Ígérettel bezzeg tele a padlás:

A Take-Two vezérigazgatója szerint a GTA 6 „tökéletes” játék lesz

×