A Rockstar anyavállalatának, a Take-Two Interactive-nak vezérigazgatója nemrég a Grand Theft Auto 6-ról beszélt.

Bár elvileg még mindig nagyon messze van a megjelenés, szerencsére egyre több érdekességet lehet hallani a világ talán legjobban várt játékáról. Jó hír, hogy talán egyre több hivatalos infó is érkezik. A Take-Two Interactive vezérigazgatója, Strauss Zelnick Youtube beszélgetés során kis betekintést engedett a Grand Theft Auto 6 fejlesztésének alapilléreibe.

A Rockstar „semmi másra nem törekszik, mint a tökéletességre” – mondta.

Persze senki nem számára meglepő ez a célkitűzés, miután a GTA sorozat hatodik része a világ egyik legjobban várt játéka. Azt azonban egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy a következő rész mikor jelenik meg, bár mindenki reméli, hogy inkább előbb, mint utóbb.

Nem titok, hogy a Rockstar általában minőségi címeket készít, legyen szó akár a GTA-ról, akár a Red Dead Redemptionről. Ugyanakkor tény, hogy a több mint 10 éves várakozás sokak kedvét elveszi. Nekik lehet jó hír, hogy valószínűleg a GTA 6 nem jelenik meg olyan hibás változatban, ahogy az az utóbbi években sok AAA-s cím esetében (is) tapasztaltuk. A gamerek egyre kevésbé hisznek abban, hogy egy játék a megjelenéskor tökéletes állapotban érhető el, erre pedig jó okuk is van.

Mindenkit megnyugtatnak: a GTA 6 nem így jelenik majd meg. A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick nemrégiben egy interjú során azt mondta: a Rockstar olyat szeretne alkozni, amit az emberek „még sosem láttak”.

Zelnick azt is hozzátette, hogy a stúdió „semmi másra nem törekszik, csak a tökéletességre”. Zelnick szerint tehát a fejlesztőcsapat a játékipar abszolút krémjét szeretné kiadni.

 

A Rockstar egyszerűen csak azt szeretné, hogy a következő játék a legjobb legyen, bár néhány rajongó azt gyanítja, hogy a GTA Online sikere lehet az egyik oka annak, hogy a stúdió egy kicsit húzza az időt. Ettől eltekintve van egy kis esély arra, hogy a GTA 6 már 2024-ben megérkezik. Ez egyelőre csak spekuláció, de a fejlesztő vagy a kiadó hamarosan bejelentést tesz majd ezzel kapcsolatban.

Sajnos a játékról nem igazán sokat tudni azon kívül, amit a 2022-es szivárogtatásokban láthattunk. A rajongók annyit tehetnek, hogy hátradőlnek azzal a tudattal, hogy amikor a GTA 6-ot elindítják majd, akkor azzal semmilyen probléma nem lesz.

Szerinted lehetséges manapság tökéletes játékot megjelentetni?

Ezt láttad már?

Egy városrész utcáit Pokémonokról nevezték el, hogy mindenki vidáman menjen haza

 

×