Egyesek egy rakás Metacritic fiókkal állnak készen arra, hogy a Starfield rajongói értékelései csupán rosszindulatot tükrözzenek a valóság helyett.

2023.08.17. – A Starfield megjelenése már a nyakunkon van, ami valamiért kétségtelenül az év egyik legjobban hype-olt játéka lett. Oké, oké, tudjuk, hogy az egyik legnagyobb visszhangot az váltotta ki, hogy a cím csupán PC-re és Xbox Series X/S konzolokra érkezik. A PlayStation tehát most kimarad a szórásból, sokak bánatára.

Ettől függetlenül, ha a Bethesdának sikerült megvalósítania, amit eddig ígért, akkor a Starfield akár az év játéka is lehet. Nos, nem mindenki gondolja így, sőt egyesek most arra készülnek, hogy a játék értékeléseit szétbombázzák. Szándékosan és indokolatlanul.

Egy rakás fiókot állítanak csatasorba a Starfield gyűlölői, hogy a rajongói értékeléseket a nullával tegyék egyenlővé.

Gyűlölet a Starfield ellen?

Ahogy bizonyára hallottad már, a Starfield egy olyan űrfelfedezős játék lesz, ami több mint 1000 felfedezhető bolygóval büszkélkedhet majd. Ezek mindegyikén egy rakás mellékküldetést kaphatunk. Úgy tűnik, a Bethesda tényleg egy olyan univerzumot hozott létre, amiben valóban elveszhetünk és azt csinálhatunk, amit csak akarunk. Az elmúlt napokban azonban a rajongók aggodalmukat fejezték ki, hogy egyesek negatív gyűlöletet fognak a Starfield értékelésére zúdítani. Egyszerűen csak azért, hogy lehúzzák. Néhány gyűlölködő azzal fenyegetőzik, hogy minden látható ok nélkül rossz pontszámokkal bombázza majd a játékot.

Valaki a Twitteren például azt írta. „Kész az első fiók az 1000-ből. Viszlát Starfield pontszám”. Ezzel arra utalt, hogy készen áll a Metacritic oldalának szétbombázására.

„Ne aggódjatok. Beszéltem egy csomó PS-játékossal. Ismerek egyet, akinek 600 Metacritic fiókja van, készen arra, hogy lenullázza a játékot” -írta valaki más.

Természetesen azok, akik most gyűlölethullámot indítanak, leginkább azért teszik, mert a Starfield nem jelenik meg PlayStation konzolokra. A Sony azonban számtalan PS-exkluzív játékkal rendelkezik, ami ellen minden Xbox tulajdonos felháborodhatna, mégsem teszik. Ahogy sok komment is megjegyzi: az egész konzolháborúnak nincs értelme, mindegyik konzol remek.

Nagyon szomorú, hogy egyes játékosok ott tartanak, hogy szándékosan akarják egy játék rajongói értékelését lehúzni, mert nekik nem tetszik, vagy nem örülnek, hogy Xbox exkluzív lett. Nagyon reméljük, hogy a rajongói értékelések nem befolyásolják majd a játékosokat abban, hogy belépjenek a Starfield végtelennek tűnő világába. Hallgassatok az ösztöneitekre és ha tetszik a játék, próbáljátok ki. Függetlenül attól, hogy milyen értékeléseket láttok a neten! A játék szeptember 6-én jelenik meg.

Ezt láttad már?

Megjelent a Dragon Ball Z: Kakarot DLC, ami vissza visz a múltba

×