Végre olyan videojáték-kiegészítő érkezik, ami a régi Dragon Ball történetének egy fontos fejezetét dolgozza fel. Igen, a Z előtt is volt Dragon Ball.

2012.08.16. – Azt hiszem nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom: szerkesztőségünk több tagja is nagy Dragon Ball rajongó. Korábban több, az animével kapcsolatos cikket írtunk, sőt egy kvízt is készítettünk. Meglepve tapasztaljuk azonban, hogy sok (főleg külföldi) rajongó nem is tudja, hogy a Z előtt is voltak epizódok. SonGoku története nagyon pici korban veszi kezdetét, amikor még szó sem volt a szuper csillagharcosok világáról.

Miközben sokan hajlamosak elfelejteni a sima Dragon Ball történetét, szerencsére egy videojáték most visszaidézi. Az egyébként sikeresnek mondható Kakarot RPG, ami egyébként már két szezonnyi frissítéssel rendelkezik (ez az 5. DLC), most olyan kiegészítőt kap, ami a múltba kalauzol.

A Dragon Ball Z: Kakarot új DLC-je ma jelenik meg.

Sima Dragon Ball?

Aki esetleg erről lemaradt a magyar televízióban, vagy túl fiatal ahhoz, hogy láthatta, annak szolgáltunk egy kis magyarázattal. A Dragon Ball sorozatban SonGoku sok ellenféllel veszi fel a harcot, ám a történet az Ifjú Sátán elleni harcban csúcsosodik ki. Őt ráadásul kétszer kell legyőznie. A 150 részes sorozat utolsó fejezetében SonGoku először lesz látható magas karakterként, hiszen korábban mindig pici volt. Az akkor már 23. Harcművészetek Nagy Tornájára benevezve derül ki, hogy a Sátán reinkarnációja is megjelent. Harcuk már nem csak egy verseny lesz, hanem a világért folyó küzdelem.

Persze a DBZ történetéből aztán kiderül, hogy Ifjú Sátán, avagy Piccolo később haver lesz, ez a csata azonban igazán epikus. Jó látni, hogy a Kakarot készítői ezt is feldolgozzák DLC formájában. Jó hír, hogy elvileg ezzel nem érnek véget a Kakarot kiegészítői.

Ezt láttad már?

Durván nerfelték a Warzone legnépszerűbb meta-fegyverét

×