A Warzone egyik legnépszerűbb meta-fegyvere jelentős nerfet kapott a tegnapi frissítés során. Nem sokáig maradhat az első helyen a listában.

2023.08.17. – Aki nagyon szereti a legnépszerűbb fegyvereket használni a Call of Duty Warzone-ban, jól tudja, hogy hol keresse a metát. A WZRanked listáját megnyitva a cikk írásának pillanatában is jól látható, hogy TAQ-V BR fegyver jelenleg is az első helyen áll. Ez azt jelenti, hogy az egyik legnépszerűbb fegyver a játékosok körében.

Mielőtt azonban ma átélhetjük a Warzone-ban a Modern Warfare 3 különleges eseményét, váratlanul gyors változáson mentek keresztül a fegyverek egy nemrég érkezett frissítésben. Az augusztus 16-án érkezett patch számos fegyverváltozást tartalmaz,

ami csak a Warzone-ra vonatkozik (és a DMZ-re).

Mindössze egy nappal a MW3 leleplezése előtt a két leggyakrabban használt fegyver kapott nerfet, feltételezhetően azért, hogy ne domináljanak annyira az esemény során. A TAQ-V a Warzone egyik leggyakrabban használt fegyvere durva nerfet kapott. Csökkent a maximális, a közeli és a középtávú minimális sebzés, a nyaki sebzés, a végtagok sebzése és a törzs szorzója is. Úgy tűnik, hogy csak a fejsérülés-szorzója maradt érintetlen.

Nerf!

Ez egy nagyon jelentős változás, ha azt nézzük, hogy ez a Warzone egyik legmegbízhatóbb fegyvere jelenleg. A Warzone statisztikák adatbázisában, a WZRanked-ben a TAQ-V S-tier fegyverként szerepel. Az egyik legnépszerűbb fegyver a loadoutokban.

A másik áldozat egy sniper fegyer. A Signal 50 is komoly nerfet kapott, persze kevésbé drámait. Csökkent a nyaki sebzés és a felső törzs sebzés szorzója. A több fegyverváltozás a játék kevésbé használt fegyverét érinti csupán.

Többek között az olyan fegyverek, mint a Chimera, a Lachmann-556 és az M16 mindegyike inkább buffot kapott, különösen ami a sebzést illeti. Az FR Avancer, amit ebben ebbe a szezonban került be a Warzone terepére, szintén némi buffot kapott: a a közeli és középtávú sebzés és az összes testrész-szorzója növekedett, de a maximális sebzés csökkent.

Egy maroknyi shotgun és BR is hasonló buffot kapott, ahogy a Lockwood MK2-es sniper és a Fennec 45 SMG is. Ne feledd, hogy ma érdemes lesz Warzone-ozni, hiszen a játékban leplezik le a Modern Warfare 3-at.

Ezt láttad?

Őrült jó filmekkel és sorozatokkal bővül tovább a SkyShowtime szeptemberben

×