Alig 24 óra és hivatalosan is leleplezik a legújabb Call of Duty részt. A fejlesztők egy Warzone event keretein belül mutatják be az újdonságot.

2023.08.16. – A héten sem maradtunk Call of Duty: MW III és Warzone hírek nélkül. Lassan már minden megtudhatunk a 2023-as újdonságról, hála a fejlesztőknek. Ezek egy részét a leakeknek hála korábban is ismerhettük, ám sok friss információval is gazdagodtunk.Az összes fontos hírt, információmorzsát összeszedtük már az oldal hasábjain, ám szinte minden napra jut még valami. Nagy eséllyel ez így is marad az őszi megjelenésig.

Nem titok, hogy a fejlesztők eredetileg DLC-ként akarták megjelentetni a 2023-as játékot. Sokan azonban elfelejtik, hogy az sem lett volna ingyen. Már 2022 végén is prémium kiegészítőként került említésre, azaz szép kis summát kért volna el az Actvision. Most csak annyi változott, hogy önálló címként is megvásárolható lesz az újdonság, de nagy eséllyel az árcédula is stimmelt volna.

A leleplezés

Az Activision az elmúlt héten új szintre emelte a promóciót. Egy USA telefonszámot hoztak létre, melyre néhány SMS-t küldve a játékosok értékes információkkal gazdagodhattak. Hazánkból sajnos nem igazán éri meg, hiszen komoly díjakat számlázhatnak ki a szolgáltatók akár a kapott üzenetek után is. A fejlesztők ezzel a lépéssel a Warzone-ban esedékes leleplezést készítik elő. Nem idegen a fejlesztőktől ez, korábban már például a Vanguard esetén is hasonló módszerekhez folyamodtak.

Az augusztus 17-es dátum stimmel. A fejlesztők a tematikáról nem árultak el azonban túl sokat. „Csatlakozz a Shadow Company soraihoz, hogy felvegyétek a harcot a Konni erőkkel és megoldjátok a vegyi fegyverekkel fenyegető veszélyt, mielőtt túl késő lenne.”  Abban szinte teljes mértékben biztosak lehetünk, hogy egy dedikált Playlisten ugorhatunk majd fejest. 

A pontos időpont

A fejlesztők a 10:30 AM PST időpontot tűzték ki kezdeti időként augusztus 17-én. Ez hazánkban este 19:30-at takar majd, ekkor érdemes a Warzone elé ülnünk. Legyen szó konzolról vagy PC-ről, mindenki élvezheti majd az eseményeket. Kicsit talán előbb is érdemes lehet bejelentkezni a játékba, nehogy csalódás legyen a vége a leterhelt szerverek miatt. Nem érdemes lemaradni, hiszen egy egyszeri és megismételhetetlen esemény lesz ez. Videón biztos visszanézhetjük majd, de mégiscsak élőben az igazi.

Warzone / MW II ajándékok

Warzone event ajándékok

Warzone event ajándékok

Ahogy azt sejteni lehetett ezúttal sem maradunk ajándékok nélkül. A fejlesztők kedd este ezeket nyilvánosságra is hozták. Már csak ezek miatt sem ajánlatos kihagyni az eventet. Könnyen lehet, hogy a tárgyak, kiegészítők később megszerezhetőek lesznek, ám erre nem feltétlenül érdemes építeni. Az alábbi ajándékokra érdemes felkészülni:

  • Battle Token Tier Skip(ek)
  • Serpent Splayer Vehicle Skin
  • Gas Canister Charm
  • Konni Group Emblem
  • Crimson Sound Calling Card
  • A korábban belengetett AR M13C fegyvert is ekkor húzhatjuk be

Jól látható, hogy ezúttal nem csak egy Carddal vagy Emblemmel akarják kiszúrni a szemünket, igazán ütős és teljesen ingyenes csomagot állítottak össze a Raven és az Activision munkatársai. Nagy eséllyel csütörtök este friss információkat is megtudhatunk a játékról, a gépigény is ezek között lehet majd. Addig is az alábbi híreket mindenképp érdemes lehet átolvasni:

Jó szórakozást kívánunk!

Repkednek a boszorkányok!? – Újabb csalás bukkant fel Call of Duty-ban

×