Már csak 48 óra választ el minket a Modern Warfare III leleplezéséig. A Call of Duty fejlesztői és a leakerek folyamatosan csepegtetik az információkat.

2023.08.15. – Az elmúlt hetekben igazán felpörögtek a 2023-as Call of Duty körüli események, hírek. Nem véletlen, hiszen augusztus 17-én egy Warzone esemény keretein belül bővebben is megismerkedhetünk majd a Modern Warfare III-mal. A teljes értékű prémium címről nagy eséllyel csütörtökön többet is megtudhatunk, de már nem sok nyitott kérdés maradt. Ennek ellenére az elmúlt két nap is tartogatott információkat.

Modern Warfare III

Modern Warfare III

Az adatbányászok ismét a fájlokra vetették magukat, rengeteg utalást találtak az új címmel kapcsolatban. Egyik ezek közül a pályákkal kapcsolatos szivárgás volt, melyről pár órával ezelőtt be is számoltunk. A Modern Warfare 2 (2009) rajongói örülhetnek, nagy eséllyel az összes klasszikus mapon játszhatnak majd a MW III vásárlók. Ez valósznínűleg annak köszönhető, hogy valóban egy DLC-ként indult volna útjára eredetileg a cím. Az Activision a fejlesztés későbbi szakaszában dönthetett úgy, hogy inkább különálló játékként tekint az idei alkotásra is.

Változik a HP és a futás is Modern Warfare III-ban

A játékosok HP-ja multiplayer és a Warzone/DMZ módokban is kritikus. Ez az érték nagyban befolyásolja a TTK-t, mely az öléshez szükséges idő. Nagyobb HP esetén értelemszerűen tovább tart ledarálni az egyes játékosokat. Sokan nehezményezték ennek rövidségét már az idei verzióban is, úgy tűnik, hogy megértő fülekre találtak. A korábbi 100-as érték 150 HP-ra módosul multiplayerben is. Warzone-ban pedig már korábban meglépték ezt, egészen pontosan a Season 4 startjakor. 

A fenti változás mellett a sprint sem marad a régi. Az adatbányász állítása alapján a tactical sprint is megérkezik a játékba, mely akár normális sprintelés alatt is regenerálódik. Úgy tűnik, hogy további finomságokkal is készülnek a fejlesztők, nagy eséllyel augusztus 17-én, azaz csütörtökön többet is megtudhatunk majd erről. A leleplezés pontos időpontja magyar idő szerint 19:30-ra esik majd, ekkor érdemes a gép vagy konzol elé vetődnünk. 

Elvileg minden 2009-es Modern Warfare 2 pálya benne lesz a MW3-ban

 

 

×