Most már szinte minden tudunk a 2023-as címről. A Warzone leleplezés azonban még hátra van, szerencsére nem kell sokat várnunk.

2023.08.10. – A héten nem maradtunk Call of Duty: MW III és Warzone hírek nélkül. Lassan már minden megtudhatunk a 2023-as újdonságról. Ezek egy részét a leakeknek hála korábban is ismerhettük, ám sok friss információval is gazdagodtunk. Ezek nagy részét összeszedtük már az oldal hasábjain, ám szinte minden napra jut még valami. Nagy eséllyel ez így is marad az őszi megjelenésig.

Warzone - Modern Warfare III

Modern Warfare III

Nem titok, hogy a fejlesztők eredetileg DLC-ként akarták megjelentetni a 2023-as játékot. Sokan azonban elfelejtik, hogy az sem lett volna ingyen. Már 2022 végén is prémium kiegészítőként került említésre, azaz szép kis summát kért volna el az Actvision. Most csak annyi változott, hogy önálló címként is megvásárolható lesz az újdonság, de nagy eséllyel az árcédula is stimmelt volna.

A leleplezés

Az Activision az elmúlt napokban új szintre emelte a promóciót. Egy USA telefonszámot hoztak létre, melyre néhány SMS-t küldve a játékosok értékes információkkal gazdagodhattak. Hazánkból sajnos nem igazán éri meg, hiszen komoly díjakat számlázhatnak ki a szolgáltatók akár a kapott üzenetek után is. A fejlesztők ezzel a lépéssel a Warzone-ban esedékes leleplezést készítik elő. Nem idegen a fejlesztőktől ez, korábban már például a Vanguard esetén is hasonló módszerekhez folyamodtak. Párszor már az augusztus 17-es dátum is felmerült, ám szerda estére konkrétabb információ is a játékosokhoz jutott.

 

Az augusztus 17-es dátum stimmel. A fejlesztők a tematikáról nem árultak el azonban túl sokat. „Csatlakozz a Shadow Company soraihoz, hogy felvegyétek a harcot a Konni erőkkel és megoldjátok a vegyi fegyverekkel fenyegető veszélyt, mielőtt túl késő lenne.”  Abban szinte teljes mértékben biztosak lehetünk, hogy egy dedikált Playlisten ugorhatunk majd fejest. A pontos időpont magyar idő szerint 19:30-ra esik majd, ekkor érdemes a gép vagy konzol elé vetődnünk. Az sem árthat, ha előbb jelentkezünk be, hiszen a szerverek is nehezen bírják majd. Nagy eséllyel némi jutalomra is számíthatunk majd, sokan pletykálnak egy esetleges Blueprintről is.

Ez lesz a régi skinekkel, tárgyakkal – Így zajlik a Modern Warfare III átállás

×