Jól olvasod! A Baldur’s Gate 3 speedrunnerei már azt próbálják minél előbb elérni, hogy a kalandozásnak szex legyen a vége. Ez eddig a rekord.

2023.08.16. – A speedrun kifejezést talán mindenki ismeri a gaming világban. Tudjátok ez az, amikor egy játékot rekordidő alatt próbálnak végigvinni. Persze az idők során a speedrunnak lettek kategóriái (néha szabályai) is, melyekben egyesek adott célt próbálnak meg elérni, lehetőleg rekordidő alatt. De sosem gondoltuk volna, hogy lesz olyan kategória, aminek a szex a célja.

Ahogy arról nem is olyan rég beszámoltunk, a Baldur’s Gate 3 elég sikeres játék lett, és vannak már most olyanok, akik igyekeznek rekordidő alatt végigjátszani. Míg a játékba akár 140 órát is bele lehet rakni, valaki már alig több mint 10 perc alatt befejezte. Ha pedig a cél a játékban elérhető NPC-k közti interaktivitás, vagyis a szex, akkor az még gyorsabban sikerült.

A Sex% már egy létező Baldur’s Gate 3 speedrun kategória. Valaki 8 perc alatt elérte.

A videót a Youtube-ra feltöltő Mae a játék nagy részét azzal tölti, hogy elugrik minden mellett, amivel nem tud lefeküdni, a cél egyértelműen csupán annyi, hogy minél előbb szex legyen a vége. Amint végighalad a játék első fontos részein, igyekezve a harcokat és fealdatok mérsékelni, máris megkeresi azt, akit karaktere képes elcsábítani. Ez végül, ahogy az alábbi videóból is jól látszik, 7 perc 54 másodperc alatt sikerült. Ez most ebben a kategóriában a világrekord.

Világrekord

Jelenleg tehát Mae tartja a BG3 szex speedrun világrekordját, ami most már hivatalos kategória, miután a Twitter felhasználó Th3ValeOfficial hivatalossá tette. A kommentek alapján sokan bíznak benne, hogy valaki még ennél gyorsabban is eléri a célt.

Ami a Baldur’s Gate 3at illeti, a fejlesztők bőven tettek bele tartalmat ezen kívül is, sőt a szex csupán egy kis része a játéknak. Jelenleg úgy tudjuk, hogy kb. 17.000 lehetséges befejezést írtak a játékhoz, melyeket a kalandozásunk során meghozott döntéseink által ismerhetünk meg. Szóval egyetlen játékos egyetlen végigjátszással nem fogja megismerni a Baldur’s Gate 3 összes titkát, útját, történetét és misztikumát. A fenti szám tehát könnyen ennek a háromszorosa is lehet.

Ezt láttad már?

GAME PASS: 6 cím távozik, 4 remek játék pedig érkezik a Starfield előtt

×