JGOD a Season 5 után ismét egy kis kutatásba kezdett. Szerencsére ezúttal is rejtett kincsre bukkant, melyet meg is osztott a Warzone közösséggel.

2023.08.10. – A Warzone elmúlt két-három hete rengeteg izgalmat tartogatott a fegyverek szempontjából. A Call of Duty fejlesztői első körben az akkori metát rombolták szét, míg Season 5-ben az SMG-k kaptak egy erőteljes buffot. A játékosok joggal kérdezhetik ilyenkor, hogy akkor mégis melyik AR, LMG vagy épp BR felé is kellene nyúlniuk.

Fogós kérdés, hiszen a Call of Duty blogbejegyzéseiben konkrét értékeket nem igazán találunk. Éppen ezért vagy a megérzésekre vagy a külsős tartalomgyártók, szakértők méréseire kell bízniuk magunkat. Az utóbbi egy fokkal jobb ötletnek tűnik, ám nem szabad elfelejteni, hogy a saját szájízünkre is hagyatkozni kell, ha Warzone loadoutok után kutatunk az interneten. Szerencsére JGOD, a játék ügyeletes szakértője most sem hagy minket cserben, ezúttal a TTK értékek nyomába eredt.

A Lachmann 762 a Warzone TTK bajnoka?

Lachmann 762 - Warzone

Lachmann 762

JGOD a hét közepén töltötte fel legfrissebb Warzone videóját. Ebben a Time-To-Kill, azaz a TTK értékeket feszegette. Ezt azt az időtartamot adja meg, mely egy játékos leterítéséhez szükséges. Minél kevesebb ez az érték, annál gyorsabban darálhatjuk az utunkba kerülő ellenfeleket. Természetesen mit sem ér ez, ha közben a fegyver kezelhetetlen, ezért mindenki az arany középútra törekedik. A Lachmann 762 ideális választás lehet, ha mindkét szempontot figyelembe vesszük. JGOD az alábbi kiegészítőket javasolja:

  • Barrel: Tempus GH50
  • Muzzle: 15.9″ Lachmann Rapp
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Optic: AIM-OP V4
  • Magazine: 50 Round Mag

Azt gondolhatnád, hogy teljesen automata módban érdemes használni a Warzone fegyvert, ám nem is tévedhetnél nagyobbat. A fél-automata mód ezúttal is ütősebb lehet, érdemes először úgy próbálkozni. A fegyver leginkább hosszabb távokon villoghat nagyobbat a többiekhez képest. A fegyver egyetlen egy hátránya, hogy viszonylag nehezebben kezelhető a többiekhez képest. Éppen ezért javasolt a fél-automata mód, hiszen sokkal kezelhetőbb visszarúgással rendelkezik ott, mely a gyengébb vagy kezdőbb játékosok számára is ideális lehet. A fegyver jelenleg 0.6%-os pickrate értékkel csücsül a WZRanked toplistáján, ám az elkövetkezendő időszakban ez akár jelentősen meg is változhat.

Jön a hivatalos Call of Duty társasjáték, és egész jól néz ki

 

 

 

×