Nem kérdés, hogy a frissítésből ez a fegyver profitált a legjobban.

2023.08.08. – A Season 5 érkezését megelőző nerf a meta fegyvereket érintette. A Season 5 frissítés is hozott gyengítéseket, ám egyértelműen az SMG kategória feltápolásáról szólt az. Több eltűnt fegyver is felkerült a süllyesztőből, a VAL 46 például máris a legjobbak között foglal helyet. A Lachmann Sub kiesett, az ISO-45 még tartja magát, ám a Warzone szakértők mellett a profik is kísérleteznek.

Nekik talán egy fokkal fontosabb is a helyes SMG megtalálása, hiszen nem csak rang, hanem értékes pénzek is múlhatnak egy-egy jó választáson. Azon a szinten már tizedmásodpercek döntenek, nem érdemes a véletlenre bízni a meccsek kimenetelét. Éppen ezért, Faze Booya az elmúlt napokban a jelenlegi repertoárt tesztelte, úgy tűnik, hogy meg is találta a tökéletes jelöltet.

Ideje ismét kezünkbe venni a BAS-P-t?

Egyértelműen az egyik legtöbb erősítést a BAS-P kapta. A profi kupákon, meccseken is egyre többször találkozhatunk majd vele, abban biztosak lehetünk. Nagyobb lett a range és a sebzésszorzók is buffon estek keresztül, nem kérdés, hogy a legjobbak között tudhatjuk ismét. Az alábbi kiegészítőket ajánlja a tartalomgyártó:

  • Barrel: 10.5″ Bruen Typhon
  • Laser: 1MW Quick Fire Laser
  • Ammunition: 9mm Hollow Point
  • Magazine: 50 Round Drum
  • Stock: Bruen Flash V4 Stock

A Season 5 mindent felborított? – Ezek most a Warzone legjobb fegyverei

×