Ha szereted az Assassin’s Creed játékokat, akkor eljött az ideje, hogy ingyen kipróbáld mindet, az Ubisoft különleges ajánlatában. De sietned kell!

2023.08.09 – Lehetséges, hogy még nem próbáltad ki az Assassin’s Creed Valhallát? Sem a Black Flaget? Az Assassin’s Creed II-vel mi van? Nem volt meg a Brotherhood vagy a Revelation? Semmi baj, ugyanis most mind az 5 AC játékot teljesen ingyen kipróbálhatod a Ubisoft különleges hétvégéjén.

Augusztus 10 és 14 között 5, azaz ÖT Assassin’s Creed játék teljesen ingyenesen letölthető és játszható.

Ez azt jelenti egészen pontosan, hogy az akciós időszak alatt, tehát még egyszer augusztus 10 és 14 között 5 AC kalandba vetheted be magad ingyenesen.

  • Assassin’s Creed Valhalla
  • Assassin’s Creed IV: Black Flag
  • Assassin’s Creed II
  • Assassin’s Creed Brotherhood
  • Assassin’s Creed Revelation (konzolokon az Ezio Collection-ben érhető el)

Minden játék esetében a Standard változatot próbálhatjuk ki, de ebben nincs korlátozás, a játékok teljesen végigjátszhatók. Ráadásul szinte minden platformon élvezhetjük a játékokat, legyen az PC, Xbox vagy PlayStation, bár vannak eltérések. Fontos tudni azonban, hogy az ingyenes hétvége után a játékok nem maradnak meg, viszont ilyenkor nagyon kedvezményesen lehet őket behúzni, ha megtetszik. Az addig elért előrehaladás pedig átvihető.

Xbox

Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon mind az öt játék elérhető az Xbox Live Gold előfizetők számára augusztus 10, este 19 órától augusztus 14, este 19 óráig. Szintén Xboxosok számára augusztus 10-14 között egyes Assassin’s Creed játékokra egyet fizetsz, kettőt vihetsz akció is él. Augusztus 15-ig akár 70%-os kedvezménnyel húzható be az Assassin’s Creed Origins, Odyssey és Valhalla, és azok DLC-i. Augusztus 15-28 között pedig akár 85%-os kedvezménnyel szerezheted be az Assassin’s Creed játékokat.

PC

PC-n az Assassin’s Creed II, az Assassin’s Creed Brotherhood, az Assassin’s Creed Revelations és az Assassin’s Creed Valhalla a Ubisoft Connecten keresztül érkhető el, de a Valhalla az Epic Games Store-on keresztül is. Az időpont: augusztus 10, este 19 órától augusztus 14, délután 14 óráig. Egyes címek már most előtölthetők.

Az ingyenes hétvégén elérhető játékok, valamint az Assassin’s Creed Origins és az Assassin’s Creed Odyssey augusztus 17-ig akár 85%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a Ubisoft Store-ban.

PlayStation

PS4-en és PS5-ön az Assassin’s Creed Valhalla augusztus 10 este 8-tól, augusztus 14 délután 2-ig érhető el ingyen. Az Ezio Collection és az Assassin’s Creed IV: Black Flag PlayStation Plus Extra előfizetéssel játszható. A PlayStation játékosok augusztus 30-ig akár 85%-os kedvezménnyel húzhatják be a játékokat.

Melyik AC játékot próbálod ki az ingyenes hétvége alatt?

Magányos GTA 5 játékosok már mikrofonnal beszélhetnek az NPC-kkel

×