Az FC24 Evolutions csak az egyik része az EA azon terveinek, hogy teljesen megújítsa, amit a focis játékokról tudunk. De mit is jelent ez a rendszer?

2023.08.09. – Egy halom mechanikai átalakítás érkezik majd az FC24-be, felturbózott Hypermotion, átalakított Trait-rendszer, kigyomlált játékos pozíciók, na meg végre lehetőségünk lesz női és férfi játékosokat egyaránt irányítani az Ultimate Team módban.

Végre bőven lesz lehetőségünk kreatívan csapatot építeni, az EA pedig bőven partnerünk lesz ebben.

Az egyik legérdekesebb újítás egy úgynevezett Ultimate Team Evolutions játékelem lesz, aminek köszönhetően egy szabadon választott játékost kedvünkre fejlesztgethetünk az év során.

Ultimate Team Evolutions

Legalábbis most így tudjuk, de ez a „választhatunk bárkit” rész egy kicsit “túl jónak” és gálánsnak hangzik az EA Sports szájából. Feltehetően lesz egy szűkített keret, amiből választhatnak majd az FC24 felhasználók, ám utána határ a csillagos ég. Az Evolutions lapokat különféle feladatokkal fejleszthetjük majd, bővíthetjük a Skilljeiket, valamint még a játékstílusukat is kedvünkre alakíthatjuk.

A pletykák szerint az általunk választott lapok speciális lapdizájnt fognak kapni, na meg animált hátteret, ezzel is kiemelkedve a tömegből. Ha viszont az EA tényleg komolyan gondolta a „bárkit választhatunk” részt, ez lehet minden idők legjobb és legizgalmasabb promója. Arról nem is beszélve, hogy maga az év is rettenetesen szórakoztatónak hangzik ebből a perspektívából!

A héten érkezik a hivatalos FC24 Ultimate Team bemutatója, amiben nagyon reméljük, hogy részletesen fognak beszámolni a fejlesztők a szóban forgó Evolutions játékelemről, s végre nem csak infómorzsákból és leakekből építkezhetünk.

Ezt olvastad már?

Most 5 Assassin’s Creed játék is ingyen letölthető, de nem árt sietni

×