Úgy tűnik, hogy a vallásra valóban komoly hangsúlyt fektet majd az EA Sports.

2023.08.09. – Szeptember végén jelenik meg az EA Sports új sportjátéka, az FC24. Hatalmas a hype a cím körül, ugyanis ez az EA első önálló futballjátéka, eddig a FIFA zászlaja alatt dobták piacra a játékaikat. Az önállóság biztosan temérdek nehézséggel jár, de emellett természetesen némi kényelmet is kell, hogy adjon a fejlesztőknek. Innentől kezdve elég önmaguknak megfelelni, így pedig a kreativitás is új szintekre emelkedhet.

A FIFA-szériából jól ismert Ultimate Team mód marad a játék középpontjában, azt viszont egészen eddig a hétig nem tudtuk, hogy pontosan mire is lehet majd számítani. Szerencsére elérkeztünk a hivatalos bejelentés hetéhez, amikor is egy átfogó bejelentő videót fog élesíteni az Ultimate Team kapcsán az EA Sports.

Jelenleg azt tudjuk, hogy az egyik legfontosabb újítás az Objective-eken keresztül fejleszthető lapok lesznek. Ők lehetnek a klubunk nagy kedvencei, akiket egész évben fejlesztgethetünk és személyre szabhatunk. Továbbá a férfiak mellett immáron női futballisták is nyithatók lesznek a csomagokból, sőt mi több, egyszerre léphetnek majd pályára végre. Az Icon kártyák kémiáját teljes mértékben átdolgozták a fejlesztők, végre ismét lesz értelme használni őket, a FIFA 23-ban ugyanis a Hero lapok sokkal komolyabb előnyöket adtak, mint az igazán nagy legendák.

Ám amíg várjuk a videót, az apró morzsákért tudunk csak lenyúlni a földre, amik végül elvezetnek minket a kenyérhez, ami majd teljesen oldja az éhségünk.

Ami biztos, hogy az EA Sports innentől kezdve komoly figyelmet fordít a vallási kultúrák tiszteletben tartására. Az FC24-ben ugyanis a marokkói Nouhaila Benzina játék közben is viselni fogja az ikonikus hidzsábját, pont úgy, mint a valóságban. Benzina az első női focista, aki a pályán is viselt hidzsábot, ezt pedig a kanadai fejlesztők is tiszteletben szeretnék tartani.

Ezt olvastad már?

Figyelem: mostantól NEM egy hónapig érvényes a 300 forintos Xbox Game Pass!

×