Miután márciusban visszavonták, végül a múlt hónapban visszatért az Xbox Game Pass kedvezményes bevezető ára, most viszont ismét módosítottak rajta.

2023.08.09 – Mind nagyon szeretjük az Xbox Game Pass-t, és különösen azt a lehetőséget, hogy egy hónapra csupán 300 forintért lehetett előfizetni annak, aki még nem tette meg soha. Bár ezt a lehetőséget egy időre megszűntette a Microsoft, nem is olyan rég visszatért, mindenki nagy örömére. Most azonban úgy tűnik, hogy a Microsoft ismét módosított ezen a lehetőségen. Bár a 300 forintos bevezető árat nem szűntették meg,

a Game Pass próbaidőszak hossza egy hónapról 14 napra csökkent.

Eddig a bevezető ajánlattal az első hónapban 300 forintért élvezhettük az Xbox Game Pass Ultimate vagy a  PC Game Pass kínáltatát. Az ajánlat több évig ilyen formában volt elérhető, amíg a Microsoft márciusban véget nem vetett neki. A próbaidőszak a múlt hónapban tért vissza, ugyanazokkal a feltételekkel, mint korábban. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem tartott sokáig.

Amint azt több külföldi oldal is kiszúrta, most a hivatalos oldal mindössze 14 nap Xbox Game Pass Ultimate-t kínál a bevezető árért, ahelyett, hogy a szokásos teljes hónap lenne. Úgy tűnik, hogy az ajánlat nálunk Magyarországon is átalakult a 14 napra.

Ez már csak a hab a tortán annak fényében, hogy nem is olyan rég szinte az összes Game Pass szint árát némileg megemelték. Az tehát, aki továbbra is élni akar a 300 forintos bevezető ajánlattal, nem árt, ha tudja, hogy ez már csak 14 napig él. Utána ki kell fizetni a szolgáltatás teljes árát.

Ezt láttad?

Zabálják az SSD-t! – Íme a PS5 19 legtöbb helyen terpeszkedő játéka

×