Fender után a második hazai vonatkozás, ezúttal egy kicsit másképp.

2023.07.27. – Az elmúlt napokban az Activision a maximumon járatja a Call of Duty marketinghadjáratát. Nem véletlenül, hiszen egyre közelebb a 2023-as cím bejelentése, de a Season 5 is jövő szerdán startolhat. Éppen ezért, már szerdán délután napvilágra is kerültek a Season 5 első, hivatalos borítói. Akkor még nem is gondoltuk, hogy ismételten magyar vonatkozása lehet a képeknek.

A Warzone 2 / Modern Warfare II megjelenésekor az elsők között voltunk, akik kiszúrták, hogy magyar Operator érkezett a játékba. Azóta megtudhattuk, hogy Fender vezetékneve Takács. Ahogy az sem titok többé, hogy zászlós rendfokozatban erősíti a magyar honvédelmi erőket. Nagy értékű célpontok elfogására/likvidálására, robbantásokra és városi hadviselésre specializálódott. A történet szerint édesapja egy „nagyszerű” CIA Operator volt, ám erről Fender/Takács nem tudott.

Ezúttal pedig Báthory Zoltán képmása köszönt majd vissza ránk!

Báthory Zoltán 1992-ben hagyta el Magyarországot, 2005-ben többedmagával alakította meg a Los Angeles-i Five Finger Death Punch metálbandát. Csütörtök hajnalban a Twitter fiókján erősítette meg, hogy valóban őt láthatjuk a képeken és hamarosan már a játékban is.

Season 5-től „Oz” néven találkozhatunk majd vele az Operator képernyőn. Oz történetéről ennyit árultak el a Call of Duty fejlesztői: „A Közép-Floridában született Oz már fiatalon legyőzte a megpróbáltatásokat, hogy nagyszerű operátorrá váljon: még a középiskola elvégzése előtt talált egy végzetes biztonsági hibát az amerikai katonai rendszerben.”

Már csak pár nap és mindenki Báthory Zoltán virtuális bőrébe bújhat:

COD leleplezés, Snoop Dogg és 5 új fegyver – Ezt hozza a Call of Duty Season 5

×