Egyik kollégánk fedezte fel a Modern Warfare 2 béta alatt, hogy az egyik operátoron magyar címer kapott helyet.

Nem sokkal ezelőtt elindult a Modern Warfare 2 béta tesztelése. Az első héten is két időpontra lesznek felosztva a játékosok. Az előrendelők már szeptember 16. és 17. között fejest ugorhatnak a harcokba, míg a többi PlayStation felhasználó 18-ától csatlakozhat be. A béta első hete szeptember 20-áig tart majd. Egyik kollégánk, Árpi is felfedezte több játékos mellett, hogy a játék magyar operátort kap.

Így néz ki Fender, akinek mellkasán ott virít magyar címer.

Mit lehet tudni Fenderről?

Jelenleg nem sok mindent lehet tudni az operátorról, de azt igen, hogy a magyar címer mellett a Kortac nevű frakció tagja, mely szintén a Call of Duty Modern Warfare 2 történetéhez kötődik. Az operátor skin a játék megjelenésekor, 2022. október 28-án már elérhető lesz a játék multiplayer módjában, tehát mindenki kipróbálhatja. Szintén ebben a frakcióban érkezik majd Kortac 1 nevű operátor is.

A lombos címer látható

A rendszerváltás után, 1990-ben az első jelentős parlamenti vitát az okozta, hogy a Kossuth-címert vagy a koronával rendelkező korábbi kiscímert használja-e az ország. A vita szimbolikus tétje az volt, hogy a forradalmi-demokratikus vagy az ezeréves államiság hagyományához kapcsolódjon-e inkább az új magyar demokrácia. Végül az országgyűlés jobboldali MDF-vezette többsége a koronás kiscímer mellett döntött 1990. július 3-án az Alkotmány módosításáról szóló 1990. évi XLIV. törvényben. Azóta is ez a hivatalos címere az országnak a mai napig.

Teljes kép az operátorról

Jövő hét közepétől már a PC és Xbox tulajdonosok is csatlakozhatnak a kipróbáláshoz. Az előrendelők a Microsoft platformokon is kapnak néhány napnyi előnyt, ám az utolsó napokban gyakorlatilag bárki csatlakozhat a bétatesztelők táborához.

Az MW2 és Warzone 2 részleteit láttad már?

Rengeteg Warzone 2 infó, ingyenes DMZ mód és TPS nézet?! – Mindent a COD Nextről

 

×