A Twitter-átalakítás megtalálta a saját gamer közösségét, ahol már most megőrülnek amiatt, hogy milyen új nevet kapott a Twitter.

2023.07.25. – Ha lelkes Twitter felhasználó vagy, akkor valószínűleg tisztában vagy Elon Musk legújabb döntésével. A Twitter teljesen átalakul, új nevet kap, aminek bizony sokan nem örülnek. Van azonban a gamereknek egy csoportja, amelyik imádja, hogy így alakult, elsősorban a Twitter új neve, az „X” miatt. Egy bizonyos játékban ugyanis ennek nagy jelentősége van.

A Kingdom Hearts rajongók tömegesen gyártják a mémeket, amivel a játék karaktereire utalnak, sőt sokat profilképet váltottak.

Ha nem tudod, hogy a Twitteren miért váltanak sokan egy csuklyás alak képére, az valószínűleg csak azért van, mert nem ismered mélyrehatóan a Kingdom Hearts játéksorozat történetét. Nem haragszunk senkire ezért, ugyanis a játék talán Magyarországon nem volt annyira népszerű, mint máshol. A lényeg viszont az, hogy a játékban az „X” eléggé nagy jelentőséggel bír, mivel az Organization 13 minden tagjának nevében, sőt néhány játék címében is szerepel a betű.

A szimbólum mögött persze komoly jelentés áll, de ezt nem lehetne itt leírni, hiszen ahhoz bele kéne mennünk a sorozat történetének leírásába, ami nem lenne könnyű feladat. A világ egyik legbonyolultabb és legszövevényesebb, sőt sokszor legnehezebben értelmezhető játéktörténetéről van szó. Bármennyire is szeretném, ez ma már nem fér bele.

Az viszont jól látszik, hogy ebből kiindulva a Twitteren, vagy X-en minden KH rajongó profilképet váltott, és nyomják ezerrel az X-et dicsőítő posztokat. Vagy éppen az Elon Muskot gúnyoló mémeket.

 

 

 

Elon Musk valószínűleg pontosan tudta, hogy milyen sok negatív visszajelzést fog kapni a Twitter átnevezése és átalakítása miatt. Arra viszont valószínűleg nem számított, hogy egy gamer közösség, a Kingdom Hearts fanok lesznek a legnagyobb hangadók, akik most többnyire mémekkel gúnyolják ki az egész helyzetet.

Ezt a cikket tekintsd figyelmeztetésnek: ha olyat látsz, hogy valaki hogy a profilképét egy titokzatos csuklyás alakra változtatja, jó eséllyel egy Kingdom Hearts rajongóval van dolgod.

Ezt láttad?

Hatalmas ugrásra készül a PlayStation 5 Pro – Ilyen erős lehet az új változat

×