Újabb remek játékokra csaphatunk le teljesen ingyen a Steamen.

Megszokhattuk már, hogy ha ingyen játékokról van szó, PC-n, akkor általában az Epic boltja felé kell vennünk az irányt. Az utóbbi időben azonban igen masszív mennyiségű és kifejezetten jó szórakozást nyújtó játékra csaphattunk le teljesen ingyen a Steamen; egy ízben például 94 (!!!) játékot szedtünk össze, melyeket egyetlen peták kifizetése nélkül indíthatunk el – a mai napig.

A lista azóta még tovább bővülget: ebben a cikkben például 9 játékot, egy másikban 6-ot, majd aztán 11-et, legutóbb nem kevesebb, mint 7-et gyűjtöttünk össze, melyek közé újabb kilenc érdekes alkotás társul:

  • Vacuum Warrior – Idle Game – egy nagyon elborult porszívó-szimulátor izé, amiben irreális mennyiségű ganét kell felszipuznunk a tuningolható és jobbra váltható kütyükkel.
  • Spiritle – egy 4 játékosra készített körökre osztott stratégiai társasjáték, amiben hosszú-hosszú órákra el lehet veszni. Egy tökéletes digitális társas a baráti társaságnak, amit elég sokféleképp lehet játszani, a cél viszont mindig a Világfa meghódítása lesz.
  • Abathor – Atlantis Landing – egy atomretro akció-kaland, amiben három haverral kiegészülve élhetjük újra a 80-as évek He-Mannel átitatott hangulatát.
  • BloodDome Classic – egy igazi árkád klasszikus egyenesen az ősidőkből. Legalábbis mindenben az próbál lenni, szóval ha visszavágysz az érmebedobós korszakba, akkor ezzel kicsit kielégítheted a vágyad.
  • The Purge Dilemma – ez a játék egy elég érdekes társadalmi kísérlet is lehetne, amiben a játékosoknak azt kell kitalálniuk, hogy a többiek közül ki lehet a beépített ügynök. Nem, egyáltalán nem olyan, mint az Among Us, sőt, a játékmenet itt a paranoid hatáskeltés köré lett kialakítva. Superfun!
  • Raw Nerve – egy iszonyatosan könnyen játszható, de nehezen kitanulható pszichedelikus versenyjáték, ami még annál is furább, mint amilyennek hangzik. Eszement egy trip, az már biztos.
  • Lavalamp – egy érdekes sétaszimulátor, ami olyan idegen lények történetét meséli el, akik miután néhány kísérletet végeztek az ábécével és a tér-idő kontinuummal, valahol a dimenziók között elakadtak (vagy valami ilyesmi).
  • Galactic Grinder – semmi extra, csak egy gördeszkás arc egy platformer kalandban menti meg a Naprendszert a pusztulástól.
  • Catass – egy ZSENIÁLIS és hihetetlenül valósághű (haha) macskaszimulátor, amiben a legfőbb célunk bebizonyítani az uuuncsi gazdinak a felsőbbrendűségünket.

Ha pedig elő vagy fizetve valamilyen játékszolgáltatásra, akkor az alábbi remek játékokat mindenképp érdemes lehet kipróbálnod:

10-10 csodálatos játék a Game Pass és a PS+ kínálatából, amit magadtól sosem indítanál el

 

×