Az Episode 7 startját megünneplik a designerek is.

Szerda délelőtt a Valorant szervereire megérkezik a 7.00-ás verziószámot viselő frissítés. Az új Episode több érdekességet is tartogat magában. Érkezik a TDM mód, kapunk egy új ügynököt, de a kissé átdolgozott XP rendszer is ekkor debütál az új Kingdom Creditekkel egyetemben. Azt sem felejthetjük el, hogy bizony a Battle Pass belépő is friss kozmetikai tárgyakkal csalogatja a játékosokat.

Abban is biztosak lehettünk, hogy a Riot Games designerei sem unatkoztak az elmúlt időszakban. Kérdéses volt, hogy milyen prémium, fizetős csomaggal szeretnék megünnepelni a szezon és epizód startot. Nos, ezen sem kell már gondolkodnunk, hiszen a cég keddig ezt is megosztotta a közösséggel.

Nézzük is, hogy mit tud a Neo Frontier Bundle!

A Neo Frontier skineket egyértelműen a cowboyok és vadnyugat ihlették, ez jól látható a textúrákon és a különféle effekteken. Minden fegyverből kapunk egy letisztultabb és egy sokkal futurisztikusabb variánst is, így mindkét stílus rajongói elégedetten csettinthetnek.

 

A közösség kedvence egyértelműen a fenti Sheriff skin, mely alapból egy klasszikus revolvert idéz meg. Míg a Neo változata kicsit az Arcane Sheriffre hasonlít. Az alábbi fegyverek kaptak helyet a csomagban:

  • Phantom
  • Sheriff
  • Marshal
  • Odin
  • Axe (Melee)

A csomagért 8700 VP-t kell majd kicsengetnünk, ezért a fentebb felsorolt skineken kívül két gun buddy-t, két player cardot és egy animált sprayt is kapunk.

Ha már skinek:

Most már hivatalos – Régóta kért skinek érkeznek Valorantba

×