A fejlesztők figyeltek a korábbi visszajelzésekre.

A Valorant fejlesztői már korábban bejelentették, hogy több újdonsággal is készülnek a hetedik epizódra. Az új ügynök mellett várhatunk egy friss játékmódot, illetve a jelenlegi fejlődési rendszer átalakítását is. Nem árulnak zsákbamacskát, hiszen azt is lehet tudni, hogy Team Deathmatch keretein belül eshetnek majd egymásnak a Valorant játékosok.

Hétvégén aztán ismét megtörték a csendet, konkrét információkat, szabályokat is elárultak az érkező frissítéssel kapcsolatban. Az első időszakban legalább három új pálya várja majd a TDM rajongókat. A fejlesztők úgy érezték, hogy dedikált helyszínek kellenek a Team Deathmatch-hez. Ezeknek köszönhetően a lehető legjobb élményt kaphatják a meccs előtt bemelegítők vagy a szórakozni vágyók.

Nézzük is, hogy milyen szabályokra számíthatunk!

Blyyy jóvoltából konkrét gameplay felvételeket is láthatunk a TDM-ről, melyet a fenti videóban nézhetsz meg. A bemutató végén néhány szó esik az új Shop rendszerről is, mindenképp érdemes lehet végignézni. A TDM játékszabályok pedig a következőek lesznek:

  • Az a csapat nyer, mely előbb eléri a 100 ölést
  • Másfél másodperces respawn időre számíthatunk
  • 4 szakaszból áll a meccs, először csak pisztolyokkal harcolhatnak a játékosok, míg a végjátékban előkerülhet a Vandal és a Phantom is
  • Lesznek Orbok, fegyver Spawnerek
  • Képességeket is használhatunk majd
  • 1000 XP-t kapunk minden egyes meccs után

Most, hogy a TDM-ről mindent tudunk, várhatóan a hét folyamán bemutatkozhat az új Agent is, remélhetőleg a Riot Games nem vár ki sokáig.

A VCT Masters Tokyo alapján négy Valorant ügynököt nem használnak a profik

×