Az egyik vezető árulta el azt, amiről már régóta pletykálnak.

Nem titok, hogy a Valorant a free-to-play modell miatt erőteljesen épít a skinekre. Szinte minden második héten kapunk egy nagyobb Bundle-t, folyamatosan dolgoznak a cég designerei. Minden egyes szezonban kapunk egy 50+5 elemből álló Battle Passt, melyet kifejezetten baráti áron szerezhetünk meg. Nem szabad elfeledkeznünk a különleges skinekről sem, melyek valamilyen kollaboráció (pl. Arcane) vagy Valorant esemény (VCT) eredményei.

A játékosok az elmúlt évek során több javaslatot is tettek a cím fejlesztőinek, hogy mivel lehetne még előrukkolni. Sokan a skineket kiterjesztenék az ügynökökre is, ám ez több problémát is felvethetne. A másik javaslat az esport rajongóktól érkezett, hiszen ők örülnének a csapatok logóival, színvilágával kecsegtető skineknek.

A Riot Games maga árulta el, hogy erre már bizony nem kell sokat várnunk!

A Valorant globális esportjáért felelős Leo Faria árulta el a nagyközönség számára. Állítása szerint a jövő évben meg is érkezhetnek már az első skinek, melyeket a Valorant esport csapatai inspirálnak majd. Nagy eséllyel egy univerzális csomagról beszélhetünk, ahol az egyes variánsok az adott csapatokra jellemző színeket, logókat jelentik majd. CS:GO-ban például az eladott csapatmatricákból részesülnek az organizációk is, könnyen lehet, hogy a Riot Games FPS lövöldéjében sem lesz ez másképp.

Tényleg móka és kacagás? – Íme a Valorant új fejlődési rendszere

 

×