Norvégiából érkezik a virtuális világba.

Ahogy arra számítani lehetett, a Valorant fejlesztői hétvégén leleplezték a soron következő ügynököt. A norvég származású Agent a Sentinel kategóriát bővíti, a képességei ennek megfelelően alakultak. A hét közepén érkező v7.00-ás frissítén keretein belül kerül majd be a játékba, így nem is kell sokat várnunk arra, hogy élőben is kipróbálhassuk.

Nézzük is, hogy milyen képességekkel rendelkezik!

GravNet (C)

 

Egy GravNet gránátot kapunk a kezünkbe, melyet bal klikkel eldobhatunk, a jobb klikkel pedig ejthetünk. A gránát leérkezéskor aktiválódik, lassítja és guggolásra készteti az ellenfeleket.

Deadlock Sonic Sensor (Q)

 

A bal klikkel szerelhetjük fel a szenzort. Aktívan monitorozza a környezetét, hangok után kutatva. Ha lépéshangokat, lövéshangokat vagy bármilyen más zajt érzékel, akkor „concuss” effektben részesíti az ellenfeleket, pont mint Skye Trailbazer vagy épp Cypher Trapwire képessége.

Barrier Mesh (E)

 

Az ügynök előkap egy lemezre hasonlító tárgyat, melyet a bal klikkel dobhat el. Landoláskor a lemez több fizikai akadályt létesít, melyek blokkolják a karakterek mozgását.

Deadlock Annihilation/Ultimate (X)

 

Egy Nanowire Accelerator nevű tárgyat veszi elő, mely bal klikk után begyűjti a legközelebbi ellenfelet. A begubózott ellenfelet végighúzza egy kijelölt útvonalon. Ha nem szabadítják ki, akkor garantált az ingyen kill. Ennek megfelelően a nanodrótokból álló burok elpusztítható, 1v1-ben igazán ütős ulti lehet.

 

Blyyy jóvoltából pedig már magyar nyelven is megismerhetjük az ügynököt. A fenti videóban részletes bemutatásra kerülnek a fentebb említett képességek.

Érkeznek az e-sport skinek? Úgy tűnik:

Most már hivatalos – Régóta kért skinek érkeznek Valorantba

×