A Season 4 helyett teljesen másra fókuszál a játék közössége.

A Call of Duty harmadik szezonja kifejezetten különleges skineket tartogatott a játékosok számára. Immáron nem csak világsztárok vagy különféle kollaborációk szereplőit jutalmazták egyedi Operatorokkal. A Warzone streaming közösség két meghatározó alakja, NICKMERCS és TimTheTatman is saját csomagot kapott néhány napja. Mindkét Bundle-ért 2400 CP-t kellett kicsengetni, kifejezetten tartalmas összeállításokról beszélhettünk.

Ahogy azonban arról már pénteken beszámoltunk, NICKMERCS csomagját eltávolították a fejlesztők a játékból. Az ok a streamer azon kijelentése volt, hogy „a gyerekeknek az iskolában nem kéne LMBTQIA+ témákról beszélni”. Az Activision ezzel nem értett egyet, így azonnali hatállyal kikerült a Bundle a Warzone 2 és Modern Warfare II Store felülete alól.

TimTheTatman a saját csomagját is kivenné a játékból!

Vasárnap hajnalban törte meg a csendet TimTheTatman. A tweetjében kifejtette, hogy régóta baráti kapcsolatot ápol ő és NICKMERCS, öröm volt látni, hogy együtt került be a csomagjuk a játékba. Most, hogy az egyiküké kikerült, nem érzi helyesnek, hogy az övét továbbra is gond nélkül meg lehet vásárolni a Store felületén. Ezért azt kéri a Call of Duty fejlesztőitől, hogy távolítsák el a TimTheTatman Bundle-t. 

A Call of Duty fejlesztői egyelőre nem reagáltak a kérésre, elég nagy esély van arra, hogy nem is feltétlenül fognak. Jelenleg nem tudni, hogy a NICKMERCS csomagot megvett játékosok visszakapják-e a pénzüket az eltávolítás után. Általában a Bundle-ök és a CoD Pontok nem téríthetők vissza, de ez egy egyedi helyzet.

Update – A Call of Duty fejlesztői hétfő hajnalban eltávolították a TimTheTatman Bundle-t a játékból.

Call of Duty uninstall hullámot indított el a NICKMERCS botrány

 

×