Kiderült, mikortól és mennyiért lehet bejelentkezni a Spider-Man 2-ért, valamint az előrendelésért járó ajándékokért. A kiadó bőkezű, de elkéri az árát.

„Az Insomniac Games munkatársai örömmel jelentik be, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 2023. október 20-án, pénteken jelenik meg” – írja blogjában a PlayStation. Emlékeztetnek: a 2018-as Marvel’s Spider-Man és a 2020-as Marvel’s Spider-Man: Miles Morales kimagaslóan lelkes rajongói fogadtatása után a csapat az elmúlt években fáradhatatlanul dolgozott rajta, hogy a franchise harmadik része olyan folytatás legyen, amilyenre mindenki várt. A játékot az alapoktól kezdve építették fel PlayStation 5 konzolra, így a Marvel’s Spider-Man 2 jobb látványvilággal, gyorsabb hálólövéssel és átlendülésekkel, 3D hanggal és akár azonnali karakterváltás lehetőségével aknázza ki a konzol erejét.

A Marvel’s Spider-Man 2-ben a játékosok Peter Parker és Miles Morales szerepében is megtapasztalhatják a Marvel New York Cityjét. Ahogy a múlt hónapban a PlayStation Showcase-en láthattad, a játék fő története során a kampány különböző pontjain mindkét Pókembert lehet majd irányítani. A nyílt világban szinte azonnal váltogathatsz közöttük, miközben felfedezed Manhattant, Queens-t és Brooklynt, és mindkét Spider-Mennek vannak saját történetei, illetve küldetései a világban.

Az előrendelési lehetőség 2023. június 16-án, helyi idő szerint 10:00 órakor nyílik meg az összes kiskereskedőnél, a PlayStation Store-ban és a PlayStation Directen.

Azok a rajongók, akik előrendelik a Marvel’s Spider-Man 2 bármelyik verzióját, kapnak egy korai hozzáférésű Arachknight-ruhát (három további színváltozattal, Peter számára), egy korai hozzáférésű Shadow Spider-ruhát (három további színváltozattal, Miles számára), egy korai hozzáférésű Web Grabber kütyüt, és 3 képességpontot a kezdéshez!

A Marvel’s Spider-Man 2 Standard Edition és a többi kiadvány is olcsóbb lesz dollárban (69,99), mint euróban (79,99), de forintban úgy 24-30 ezer körüli összegre számíts.

A Marvel’s Spider-Man 2 Digital Deluxe kiadása 79,99 dollár, vagy 89,99 euró, vagyis 27-34 ezer forint lesz, benne az összes előrendelési előnnyel, valamint 10, vendégművészek tervezte egyedi ruhával (5 Peter, 5 pedig Miles számára), Photo Mode keretekkel és matricákkal, plusz 2 további képességponttal.

A Marvel’s Spider-Man Collector’s Edition 229,99 dollárba / 249,99 euróba (79-92 ezer forintba) fog kerülni, benne hozzáféréssel mindenhez, ami a Digital Deluxe Editionnal jár, és találsz majd benne egy Steelbook tokot, illetve egy kiváló minőségű, közel 50 centiméter magas szoborral, ami Peter és Miles harcát ábrázolja Venommal.

Utóbbi kiadvány a PlayStation Directen keresztül lesz elérhető, de csak kiválasztott piacokon, úgyhogy lehet ráizzítani az Egyesült Államokban, Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Olaszországban, Ausztriában, Spanyolországban, Portugáliában élő haverokat.

Gameplayt és egyéb sajátosságokat itt mutattunk a játékból:

A legjobbtól tanult – A GTA V-ből leste el a karakterváltást a Spider-Man 2

 

×