Úgy tűnik, hogy a játékosok egy része komolyan amiatt bosszús, hogy a Pókember története szintén New Yorkban folytatódik.

Mivel annyira jól sikerült és annyi élményt adott az első Marvel’s Spider-Man játék, hatalmas az öröm, hogy jön a folytatás, amiben már Venom is szerepet kap. Nemrég a PlayStation Showcase alkalmával ráadásul egy rakás in-game videót is kaptunk, amit a rajongók persze már elkezdtek elemezni. Azonban álmunkban sem gondoltuk volna, hogy valaki számára az okoz gondot, hogy a játék New Yorkban játszódik.

Ez persze nem lehet meglepő, hogy hiszen Pókember terepe mindig is New York volt. Ennek ellenére sokan úgy gondolják, hogy a fejlesztők rettenetesen lusták, mert az első játék elemeit használták fel a játék megalkotásához.

Szóval igen: a történet, a funkciók, a karakterek mások, a helyszín pedig ugyanaz.

Így van: egyesek szerint lustaság, hogy egy Pókember játék New Yorkban játszódik. Egyes játékosok ugyanis a videók nézése során észrevette, hogy egy-egy helyszín pontosan úgy néz ki, mint az első játékban. Hűha. Ez a tény elég volt ahhoz, hogy egyes játékosok kiakadjanak. Szerintük a fejlesztők egyszerűen kimásolták az egész várost az első játékból, és beillesztették az újba.

 

 

„Szó szerint ugyanaz a játék, csak új mechanikával” – írta valaki kommentben egy dühös rajongó Twitter bejegyzése alatt.

„Ugyanazt a mapot három játékban használni, nem igazán tetszik a dolog” – írta egy másik. „Ha a Pókember 3 is NY-ban lesz, nem fogom megvenni.”

Persze érdemes megemlíteni, hogy mapot a fejlesztők erősen kibővítették a Spider-Man 2-höz, sőt megerősítést nyert, hogy a folytatásban Queensbe is ellátogatunk. Szóval lesz új helyszín bőven a játékban. Egyébként néhány „rajongó” amiatt is kiakadt, hogy a víz nem megfelelő minőségű a játékban. Ez szintén a fejlesztők lustaságára vall, nem? Korábban az első játékban is kifogásolták, hogy a pocsolyák nem olyan minőségűek, ahogy az korábban az előzetesben volt. Ez valóban tönkreteszi az egész játékélményt.

Tessék azonnal csúsztatni a megjelenést, új New Yorkot alkotni és kijavítani a pocsolyákat! Lusta fejlesztők!

Persze csak viccelünk és ironizálunk. Kívánjuk, hogy ezeknek a játékosoknak ez legyen az életben a legnagyobb problémája! Szép hétvégét!

Ez is érdekes:

Nem csak a John Wick 5, de egy nagy költségvetésű videojáték is készül

 

×