Nem olyan nagyon sokára két sikerjátékot is végigjátszhatunk magyar nyelven.

Hamarosan magyar nyelven is végig lehet majd játszani két igen friss megjelenésű játékot, az irtózatosan hosszú ideig készült, elég hányattatott sorsú Dead Island 2-t, illetve az utóbbi idők legjobb Star Wars-játéknak, a Fallen Order – jelenleg minden platformon teljesítményproblémákkal küszködő Jedi: Survivort.

A magyarítást a NightVison és lelkes önkéntes csapata készítik, akik néhány héttel ezelőtt fejezték be a különösen jól sikerült Hogwarts Legacy lokalizálását. A legfrissebb hírek szerint a zombis akciójáték fordítása 20%-on áll, aminek a legnagyobb részét az interfész, a képességek leírásai, naplóbejegyzések és az oktatóanyagok teszik ki, jelenleg pedig heten már a párbeszédeket ültetik át magyarra.

 

Ugyanez a csapat Fearkával közösen már a Star Wars Jedi: Survivor magyarításán is gőzerővel dolgozik, de ennek állapotáról egyelőre nem sokat tudni. Az viszont biztos, hogy a két projekt sokkal gyorsabban haladna, ha többen lennének, ezért szeretettel várják azoknak az angolul és magyarul jól tudó vállalkozókat, akik szabadidejüket nem sajnálva besegítenének a fordítási munkálatokba. Ha valaki érzi magában az erőt, és van hozzá affinitása, az a Magyarítások oldalán tudhat meg a jelentkezés módjáról többet.

Hogy mikorra lesznek készen, azt sajnos nem tudni pontosan, de valószínűleg néhány héten belül már magyarul is játszhatjuk a két címet. Sokan kérdezték már, ezért fontos megjegyezni, hogy az ilyen magyarításokat

csak a PC-s játékosok érik el, konzolon (PS-en és Xboxon) nincs lehetőség a telepítésre.

Ezt is érdemes elolvasnod:

9 imádott színészóriás, akiket EGYETLEN szereppel azonosít a világ

 

×