Egyre több a kritika a Bundle-ök kapcsán.

A Call of Duty fejlesztői mostanában kifejezetten rossz döntéseket hoznak. Pár napja megtudhattuk, hogy játék számai nem hozzák az elvárt értékeket, ám ezen nem segít az Activision ténykedése sem. A Warzone 2 és a Modern Warfare II jelenleg hemzseg a hibáktól. Beszéljünk akár kliensoldali, akár szerveroldali bugokról, bőségesen találunk mindkét oldalról a játékban.

A kozmetikai tárgyak elkerülhetetlen szereplői a játékoknak manapság, ezzel nincs is semmi gond. Egyre több játékosnak átütötte azonban az ingerküszöbét, hogy a fejlesztők már extra tárgyakat, „képességeket” is hozzácsapnak a skinekhez. Játékmechanikai előnyt adnak a vásárlók számára, így már-már a Pay-2-Win kategóriát karcolják. Ha ez nem lenne elég, akkor a korábban megszokott árcédulán is módosítottak:

immár 30 dollárba kerül egy csomag, a korábban megszokott 24 helyett!

The ridiculous prices will continue until morale improves
by u/Commercial_Excuse676 in ModernWarfareII

 

A frissen érkezett Thunderwave csomagért már 3000 CP-t kell kicsengetnünk a játék virtuális boltjában. Közel 400 kommentet írtak a csalódott játékosok a fenti Reddit poszt alá. Sokak szerint a 2400 is túlzás volt, ám a 3000 egyértelmű jel, hogy az Activision egyre kapzsibbá válik. A felhasználói visszajelzések alapján nem biztos, hogy jó döntés volt ez a cég részéről. Lehet, hogy többet akaszthat le egy-egy csomaggal, ám, ha azt kevesebben veszik, akkor valójában rosszabbul jár. Reméljük a statisztikákat elemezve visszatáncolnak, ám az biztos, hogy ez a lépés sem segített a játék amúgy sem jó állapotának előre lendítésén.

Nem sokáig marad a WSOW – Ezekkel a Call of Duty módokkal játszunk a héten

 

×