Jövő héten debütál a Ranked.

Április 12-én, az esti órákban elstartolt mindenki számára a Warzone 2.0 harmadik szezonja. A Call of Duty battle royale kliense továbbra is teljesen ingyenes, ahogy a DMZ módért sem kér el semmit a kiadó. A régi “Warzone 1” kliens továbbra is él, ám a novemberi start óta csak Calderán játszhatnak a felhasználók.

Az első időszakban a fejlesztők nem igazán szeretnék túlzásba vinni a módokat, hiszen rengeteg újdonság várja a játékosokat. A Season 2-ben végre megérkezett a kisebb pálya és a Resurgence mód, máris színesebb repertoár várt a rajongókra. Season 3-ban pedig talán végre újra beindulhat az igazi Warzone életérzés, a szezon második felében a Ranked szólhat majd nagyot.

Nézzük is, hogy milyen játékmódok várnak ránk a szerdai playlist frissítés után!

Al Mazrah – Battle Royale

  • Solos
  • Duos
  • Quads

WSOW

  • Trios (Ez nem sokáig marad velünk, várhatóan a hétvégén visszatér a „sima” Trios)

Al Mazrah – Plunder

  • Quads

Ashika Island – Resurgence

  • Solos, Duos, Trios, Quads

Jól látható, hogy a Resurgence mód repült a nagy szigetről, ám a Plundernek köszönhetően Al Mazrah rajongói is fejest ugorhatnak a dinamikusabb játékmódokban. A “sima” Battle Royale módban maradt a Solo lehetőség, ahogy azt már sokan kérték. Remélhetőleg a fejlesztők mostantól odafigyelnek arra is, hogy változatosan cserélgessék a módokat hétről hétre, hiszen az elmúlt két szezon során ez bizony nem igazán történt meg.

Jövő héten debütál a Ranked:

3 új fegyver, több új tárgy és WZ 2 Ranked – Ez vár ránk a COD Season 3 Reloadedben

 

×